Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea muzicii românești! Un mare artist s-a stins din viață la 77 de ani

Doliu în muzica populară din România! Îndrăgitul cântăreț Pavel Cebzan s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Artistul a studiat clarinetul și fluierul încă de la o vârstă fragedă și a cântat alături de nume mari din lumea muzicii.

  • Doliu în lumea muzicii românești!
  • Artistul s-a stins din viață la 77 de ani

Doliu în lumea muzicii românești! Îndrăgitul artist bănățean Pavel Cebzan s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Cântărețul era născut în Macedonia și a intrat în lumea muzicii încă de la o vârstă fragedă.

Pavel Cebzan s-a stins din viață la 77 de ani

Acesta a studiat clarinetul, fluierul și a cântat alături de nume mari din lumea muzicii. Pavel Cebzan a făcut parte din formația condusă de Gheorghe Zamfir și a susținut concerte importante în Franța, Belgia, SUA, Japonia, Africa de Sud, Danemarca, Australia, Israel, Elveția, Noua Zeelandă și Germania.

Pavel Cebzan a cântat alături de nume mari din lumea muzicii

Pavel Cebzan a avut cea mai lungă colaborare cu maestrul Gheorghe Zamfir, Efta Botoca și Dorin Cuibariu. Artistul era stabilit în America, însă venea des în Banat și susținea spectacole și alte festivaluri de muzică populară.

Regretatul artist, Pavel Cebzan va fi înmormântat în SUA, acolo unde familia sa locuiește. Prietenii apropiați, familia, dar și toți cei care l-au îndrăgit sunt devastați de durere și au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page