Press "Enter" to skip to content

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă: „Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor!”

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă. Actrița a atacat-o dur pe blondină, susținând că, de fapt, nu și-ar merita statutul de „vedetă’. Artista a povestit că ar fi văzut-o la mall și că ar fi arătat îngrozitor în comparație cu aparițiile ei de pe rețelele de socializare. Iată ce replici tăioase i-a mai adresat aceasta dansatoarei!

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă din showbiz. Invitată în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D, actrița și-a spus părerea despre blondină. Artista a susținut că dansatoarea ar fi foarte diferită în viața reală față de aparițiile din mediul online. În plus, a spus despre ea că ar fi foarte neîngrijită, motiv pentru care nu s-ar putea numi vedetă.

Recent, Doinița Oancea a avut o apariție controversată pe micile ecrane. Actrița a fost invitată în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, show în care a acceptat să răspundă la diverse întrebări. Curiozitățile au fost legate atât de viața ei personală, cât și despre alte vedete din lumea mondenă. Ea a avut o replică dură la adresa Loredanei Chivu, spunând că ar fi foarte neîngrijită.

Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă

La un moment dat, Doinița Oancea a fost întrebată cine i se pare că este cea mai neîngrijită vedetă din showbiz. Fără ezitări, actrița a nominalizat-o imediat pe Loredana Chivu. Și-a completat răspunsul, spunând că ar poza într-o persoană complet diferită pe rețelele sociale.

Doinița Oancea a mai afirmat că Loredanei Chivu nu i s-ar potrivi deloc statutul de vedetă. A povestit că ar fi văzut-o într-un mall și blondina ar fi arătat „îngrozitor’, comparativ cu aparițiile ei de pe Internet. A declarat că a fost surprinsă să o vadă așa, spunând că nu se aștepta să fie atât de „neîngrijită’.

„Statutul de vedetă aparține pentru altcineva. Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor, față de postările în care apărea. O cheamă Loredana Chivu și arăta neîngrijit, m-a surprins foarte mult, una afișezi și alta..’, a declarat Doinița Oancea la Teo Show, conform Spynews.ro.

Doinița Oancea, replici dure și la adresa Simonei Trașcă

În urmă cu câteva luni, Doinița Oanea a avut câteva replici dure și la adresa Simonei Trașcă. Cea din urmă s-a enervat după ce artista a spus despre ea că nu ar avea ce să caute în showbiz.

„Îi doresc mult succes în continuare și să-și vadă %#@$% în continuare de treaba ei că nu ne-am intersectat, nici nu o cunosc și pe mine nu mă #$%@ grija ei și să nu o intereseze nici pe ea de viața mea! Nu înțeleg care e treaba. Măcar ea mă știe pe mine, eu nu o știu pe ea’, spunea Simona Trașcă atunci la Antena Stars, conform aceleiași surse.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page