Press "Enter" to skip to content

Dinu Maxer, prima reacție după ce a anunțat divorțul de soția lui, Deea: „Decât să ne puneți voi eticheta…”

Dinu Maxer a avut prima reacție despre divorțul de soția lui, Deea, pe contul lui personal de Instagram. Dinu Maxer a mărturisit că vrea să lămurească care au fost motivele rupturii. În cadrul unei emisiuni TV, Dinu Maxer a spus adevărul despre divorțul de partenera lui.

  • Dinu Maxer, prima reacție despre divorț
  • Iată ce a spus!

Dinu Maxer și soția lui, Deea Maxer, au divorțat la notar, iar din cauză că au fost mai multe păreri cu privire la separarea lor. Dinu Maxer a ales să spună adevărul și să lămurească situația. Cei doi au divorțat după 18 ani de relație.

Dinu Maxer, prima reacție după divorț

Dinu Maxer a avut prima reacție pe contul lui personal de Instagram, iar artistul a mărturisit că sunt destul de multe păreri cu privire la divorțul lor, astfel ca ales să vorbească în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi au divorțat la notar, iar la scurt timp au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Dinu Maxer susține că el a fost cel care a sperat până în ultimul moment că se vor împăca, însă în ultimele șapte luni nu s-au mai înțeles deloc, astfel că au decis să divorțeze.

”Dragii mei, având în vedere că sunt prea multe păreri pe internet și că decât să ne puneți voi eticheta în ceea ce privește motivul despărții, preferăm să facem noi ca să vă spunem adevărul.”, a declarat Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

În grija cui au rămas copiii

În cadrul emisiunii TV, Dinu Maxer și Deea au decis să se mute în apartamente diferite, însă în același bloc. Dinu Maxer a mărturisit că nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar fiul lor, Andreas, a decis să rămână la tată, iar cea mică locuiește cu mama ei. Cei doi au tutelă comună și au rămas prieteni de dragul copiilor.

”Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page