Press "Enter" to skip to content

Detaliul bizar observat la sicriul Iulianei, mama din Timișoara care s-a sinucis alături de copiii ei. Toți au văzut asta și au rămas uimiți

După două zile de la tragedia care a cutremurat o țară întreagă, trupurile neînsuflețite ale Iulianei și ale copiilor săi au fost ridicate de la morgă, de către familie. La scurt timp după ce micuții și mama lor au fost depuși la o capelă din Timișoara, cei care au venit să-și ia rămas-bun au observat un detaliu

Ce scrie pe sicriul Iulianei?

Familia Iulianei a luat o decizie neașteptată, după ce a ridicat de la morgă corpurile neînsuflețite ale femeii și ale copiilor ei. Rudele și fostul soț al acesteia au hotărât ca cei trei să fie înmormântați împreună.

Pe sicriul alb, depus la o capelă din Timișoara, stau scrise numele micuților, dar și al mamei lor. Se pare că Iuliana hotărâse să păstreze numele de familie al fostului partener, deși nu mai erau căsătoriți în acte de ceva timp.

Iuliana și fostul ei soț ar fi trebuit să se recăsătorească

Hotărârea Iulianei de a-și pune capăt zilelor, împreună cu cei doi copii ai săi, i-a șocat pe apropiații tinerei. Cei care o cunoșteau spun că femeia nu suferea de depresie și nu ar fi dat niciun semn că ar recurge la un asemenea gest halucinant.

Dimpotrivă, prietenii și rudele au povestit că aceasta se pregătea să îmbrace din nou rochia de mireasă și să se recăsătorească cu tatăl micuților, de care se despărțise în urmă cu doi ani.În 2020, fostul soț al Iulianei a intentat divorț, deși tânăra nu ar fi fost de acord cu despărțirea.

Cei doi au încercat să-și refacă viața alături de alte persoane, însă dragostea i-a readus împreună. Pe 19 aprilie au depus o cerere la Primăria din Timișoara pentru a face din nou cununia civilă. În timp ce se afla la muncă în Austria, însă, bărbatul a primit vestea că cea care avea să-i redevină soție și cei doi copii ai lui au murit.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page