Press "Enter" to skip to content

Detalii legate de „neînțelegeri conjugale„, făcute publice chiar de instanță. Dacă în legătură cu divorțul, Andreea Bălan a ținut neapărat ca totul să fie secret, acum iese la iveală un amănunt uluitor despre George Burcea. Probabil mulți își vor schimba părerea despre el: „este o…„

La aproape doi de ani de când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, George Burcea a primit pedeapsa.

Fostul soț al Andreei Bălan nu mai are voie să conducă timp de un an și trebuie să plătească o amendă de 16.000 de lei, plus 2.100 de lei, cheltuieli de judecată. Noi detalii au apărut acum despre dosarul actorului. Ce a spus judecătorul despre acesta.

George Burcea a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, în data de 12 februarie 2020, în jurul orelor 10:00. A durat mult timp procesul, însă, în urmă cu doar câteva zile, judecătorii au luat o decizie. Actorul trebuie să plătească o amendă și nu mai are voie să conducă timp de un an.

Acum, au apărut noi detalii despre dosarul fostului soț al Andreei Bălan. Judecătorul care s-a ocupat de caz spune l-a descris pe George Burcea ca fiind un bun profesionist. De asemenea, a fost publicată și motivarea magistraților de la Judecătoria Buftea cu privire la hotărârea prin care artistul a fost condamnat în acest dosar.

În data de 12 februarie 2020, în jurul orei 10.00, George Burcea a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. La aproape doi ani de când i-a fost deschis dosarul, actorul a primit sentința.

Fostul soț al Andreei Bălan s-a ales cu o amendă de 16.000 de lei, plus 2.1000 de lei, cheltuieli de judecată. De asemenea, nu mai are voie să conducă timp de un an de zile.

La doar câteva zile după ce s-a aflat sentința, noi detalii din dosar au ieșit la iveală. A fost publicată și motivarea magistraților de la Judecătoria Buftea cu privire la hotărârea prin care artistul a fost condamnat în acest dosar. Pe toată durata procesului, bărbatul se pare că a dat dovadă de ‘o atitudine sinceră și cooperantă, repsonsabilizare și asumare’.

De asemenea, instanța a luat în calcul și faptul că ‘este o persoană bine văzută în societate, fiind un bun profesionist în domeniul lui de activitate’. Actorul are studii superioare, este implicat în acțiuni de caritate și are un loc de muncă stabil.

Totodată, George Burcea a cerut să fie testat voluntar, pentru a se demonstra faptul că nu mai consumă substanțe interzise. Rezultatul a ieșit negativ, iar acest lucru înseamnă că nu a mai luat droguri, fapt care denotă, în viziunea instanței, ‘că evenimentul din prezenta cauză a fost unul izolat, la baza acestuia fiind și alte motive de ordin personal determinat de neînțelegri conjugale’.

George Burcea a recunoscut că a consumat substanțe interzise, pe care le-a procurat de la o persoană necunoscută din Centrul Vechi. De asemenea, a mai precizat că le-a primit într-un staniol și a plătit pentru ele 280 de lei.

‘Fiind audiat în cursul urmăririi penale, inculpatul Burcea George a recunoscut consumul de cocaină anterior conducerii pe drumurile publice. Acesta a declarat că, la data de 19.02.2020, în jurul orei 04.00 s-a deplasat către Centrul Vechi din București, pe jos, pentru a-și vizita un prieten care deține un bar în acea zonă. Inculpatul a declarat că a procurat substanțe interzise, ambalate în staniol, prezentate de dealer ca fiind cocaină. Acesta a arătat că nu cunoaște în ce cantitate erau substanțele respective, știind doar că a plătit 280 lei în schimbul lor’, se arată în dosar, conform FANATIK.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page