Press "Enter" to skip to content

Despatirea momentului in showbiz! Celebrul cuplu s-a despartit!

Lino Golden a anunțat că s-a despărțit de iubită. Se pare că nici relația cu Patricia nu a fost una de durată. Artistul le-a mărturisit fanilor că este din nou singur, în urmă cu puțin timp.

După relația eșuată cu Andra Ghinea, Lino Golden a ajuns la despărțire din nou. Cântărețul și-a anunțat fanii că nu mai are iubită, ceea ce înseamnă că el și Patricia și-au spus „Adio”, după doar câteva luni de relație.

Lino Golden și Patricia au devenit un cuplu în toamna anului trecut și au postat prima imagine în care apar împreună la începutul lunii noiembrie. În ultima perioadă, însă, fanii artistului au observat că tânăra de 21 de ani nu mai apare în postările lui și au început să pună întrebări.

În cele din urmă, Lino le-a răspuns și a confirmat că este din nou singur, veste care i-a întristat pe unii, dar le-a bucurat, cu siguranță, pe fanele lui.

Artistul nu a dat detalii despre motivele despărțirii, dar a lăsat să se înțeleagă că el nu a trecut încă peste această relație. Când a fost întrebat ce face iubita lui, răspunsul său a fost „nu știu, și eu sunt curios”, ceea ce lasă loc de interpretări. E posibil ca Lino să vrea o a doua șansă de la Patricia?!

În urma despărțirii de Andra Ghinea, cântărețul nu a ascuns că a fost destul de afectat. El își tatuase chipul ei pe corp, ca mai apoi să declare că a fost o greșeală. Aparent, acesta a ales să-l șteargă în momentul în care fosta parteneră a început o nouă relație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page