Press "Enter" to skip to content

Despărţire fără regrete. De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător pentru care a plecat de acasă

Dana Nălbaru a vorbit despre o despărțire fără regrete de bărbatul iubit. Artista a spus și de ce a plecat de acasă și de ce a crezut atunci că bărbații sunt niște nenorociți.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive și mai închegate cupluri din showbiz-ul intern românesc și au o poveste de dragoste demnă de invidiat.

Dana Nălbaru a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu artistul Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, iar mulți oameni se așteptau ca aceștia să ajungă în fața altarului, însă destinul a avut ale planuri cu cei doi.De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător

Anul 1998 aducea în atenția lumii relația dintre Dana Nălbaru și Călin Goia, care au format un cuplu timp de șase ani de zile. Totuși, destinul nu a fost de partea lor și, în timp ce multe persoane se așteptau să îi vadă în fața altarului, cei doi au mers pe drumuri separate.

Infidelitatea, motivul despărțirii?

Vreme de șase ani de zile, Dana Nălbaru și Călin Goia nu au fost doar iubiți, ci și colegi de breaslă. Industria muzicală din acea vreme îi aducea împreună pe scenă, în fața oamenilor care le iubeau muzica.

În cazul lor, dragostea nu a durat o veșnicie, întrucât soția lui Dragoș Bucur ar fi fost surprinsă în tandrețuri alături de un alt coleg de trupă.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia la acea vreme, conform informațiilor apărute în presa românească.

Dana Nălbaru: „Am știut că nu e el jumătatea mea”

La rândul ei, Dana Nălbaru mărturisea că a continuat relația cu solistul trupei Voltaj ani buni, în ciuda sentimentului care o anunța că el nu era bărbatul alături de care și-ar fi petrecut restul vieții.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, spunea fosta solistă a trupei Hi-Q, conform Verdict.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page