Press "Enter" to skip to content

Descopera ocrotitorul zodiei tale!

iecare zodie are un sfânt ocrotitor care îi veghează mereu „umbra” și o protejează. În funcție de trăsăturile nativilor, acești sfinți au avut diferite caracteristici care se regăsesc la oameni. Descoperă care este sfântul care te protejează, în funcție de zodia ta.

Berbec – Sfântul Apostol Petru

Berbecii sunt persoane impulsivă, dar care reușesc să se impună având calități de lider. Sfântul Apostol Petru este asemenea unui nativ din această zodie. El a fost desemnat de Dumnezeu pentru a decide cine intră în Rai și cine nu. Astfel, dacă ai o problemă, te poți ruga la ocrotitorul tău pentru a primi cele mai bune semne.

Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul

Taurii sunt determinați cu scopurile pe care le au și pun mult accent pe partea materială. Sfântul Apostol Simon Zilotul este asemănător cu trăsăturile lor. El preferă confortul, în detrimentul altor lucruri și este încrezător în forțele sale proprii.

Gemeni – Sfântul Apostol Iacob

Gemenii sunt persoane intelectuale și mereu pline de energie. Sfântul Apostol Iacob este asemănător cu trăsăturile lor, fiind un bun comunicator și reușind mereu să-și expună ideile într-un mod captivant.

Rac – Sfântul Apostol Andrei

Racii sunt persoane sensibile și mereu atente la nevoile din jurul lor. Sfântul Apostol Andrei este un familist convins și mereu va prefera liniștea, alegând activități cât mai liniștite, cum ar fi cititul sau meditația.

Subtitlu: Sfinții ocrotitori pentru celelalte zodii

Leu – Sfântul Apostol Ioan

Nativii din zodia Leu sunt impunători și știu să-și facă simțită prezența, astfel că încearcă mereu să-i convingă pe ceilalți de ideile pe care le au. Sfântul Apostol Ioan se făcea remarcat oriunde și era un bun orator.

Fecioara – Sfântul Apostol Filip

Fecioarele sunt persoane meticuloase și atente la detalii, dar uneori ajung să critice cei dragi. Sfântul Apostol Filip este precaut și mereu calculat, fiind atent la ce se întâmplă în jurul său.

Scorpion – Sfântul Apostol Toma

Scorpionii sunt pasionali și determinați, dar și orgolioși și îndoielnici. Sfântul Apostol Toma se aseamănă cu trăsăturile lor, preferând mereu să vadă ceva înainte de a fi sigur. El dă dovadă de un devotament incredibil care va dura toată viața.

  Continuare sfinti ocrotitori pentru celelalte zodii

Săgetător – Sfântul Apostol Iacob

Săgetătorii sunt luptători în viață și mereu își doresc să ia tot ce li se oferă mai bun. Sfântul Apostol Iacob este unul dintre Apostolii care au întemeiat biserica și este considerat părintele spiritual al acesteia. El este cunoscut pentru spiritul său cooperativ, onestitate și dreptate.

Capricorn – Sfântul Apostol Matei

Capricornii sunt persoane orientate către succes și responsabile. Sfântul Apostol Matei era responsabil cu colectarea taxelor în guvernul din Roma și se mulțumea cu poziția sa, precum și statutul și puterea.

Vărsător – Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Nativii din zodia Vărsător sunt persoane creative, cu o dorință de cunoaștere extrem de mare. Sfântul Apostol Iuda Tadeu este protectorul cauzelor nobile și mereu a dorit să-i ajute pe cei aflați în necaz.

Pești – Sfântul Apostol Iuda Iscarioteanul

Peștii sunt persoane sensibile și retrași, asemănători cu Sfântul Apostol Iuda Iscarioteanul, cel care l-a vândut pe Iisus pentru 30 de arginți. El era o persoană sensibilă și ușor influențabilă, dar era și un organizator excelent.

  Indiferent de zodie, fiecare sfânt ocrotitor are trăsături care se aseamănă cu cele ale nativilor. Aceștia sunt mereu prezenți în „umbra” noastră și ne protejează mereu. În caz de nevoie, putem apela la ei și cu siguranță ne vor da cele mai bune semne.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page