Press "Enter" to skip to content

Deea Maxer, acuzată că a renunțat la căsnicie pentru un alt bărbat. Gurile rele spun că ar fi vorba despre un medic

După ce au anunțat că se despart după 18 ani de relație, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, comentariile despre separarea dintre Dinu și Deea Maxer nu întârziat să apară. În timp ce unii își exprimă regretul pentru despărțirea celor doi, sunt alte voci care spun că, de fapt, Deea l-ar fi părăsit pe tatăl copiilor ei pentru un alt bărbat.

  • Deea Maxer, acuzată că a renunțat la căsnicie pentru un alt bărbat
  • Gurile rele spun că ar fi vorba despre un medic

Anunțul că Deea și Dinu Maxer se despart după aproape două decenii de relație a luat prin surprindere întreaga lume mondenă. De când cei doi au spus că vor merge pe drumuri separate, comentariile celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

Deea Maxer, acuzată că a renunțat la căsnicie pentru un alt bărbat

După ce a anunțat despărțirea de Dinu Maxer, Deea Maxer a primit numeroase comentarii în mediul online. În timp ce unii internauți și-ai exprimat regretul pentru separarea ei de tatăl copiilor, gurile rele au spus că, de fapt, aceasta l-ar fi părăsit pe cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste 18 ani, pentru un alt bărbat. De asemenea, o persoană spune că, de când Deea a devenit imaginea unui brand de cosmetice, s-a schimbat. Aceeași persoană susține că medicul alături de care aceasta se afișează pe rețelele de socializare ar fi, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei.

”S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul.”, a scris un utilizator.

În această dimineață, în urmă cu doar câteva minute, Deea Maxer a avut o primă reacție după ce a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei.

”Gura lumii numai pământul o asupă!”, un citat al lui Anton Pann.

Ce spune Gabriela Cristea despre despărțirea celor doi

În cursul zilei de ieri, după anunțul că Deea și Dinu Maxer se despart după aproape două decenii de căsătorie, Gabriela Cristea a vorbit despre separarea celor doi. Prezentatoarea TV s-a declarat extrem de surprinsă de momentul în care a văzut că Deea și Dinu Maxer au hotărât ca drumurile lor să meargă pe cărări separare.

”M-am întâlnit deseori cu ei, au venit și la noi acasă, au doi copii absolut superbi, dar în viață se mai întâmplă și așa. Am văzut că au postat un mesaj comun, ceea ce înseamnă că au găsit suficient de multă înțelepciune și respect ca după 18 ani de relație să meargă mai departe într-un mod civilizat și să facă și din despărțirea asta o situație cât se poate de civilizată, mai ales că copiii sunt cei care suferă și ei probabil că încearcă să le ușureze cât mai mult sarcina celor mici”, a spus Gabriela Cristea, în exclusivitate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page