Press "Enter" to skip to content

De unde provine carnea de porc de pe rafturile Kaufland. Surpriză uriașă pentru clienții români

De unde provine, de fapt, carnea de porc de la Kaufland. Românii care fac cumpărăturile aici trebuie să cunoască aceste detalii.

Românii care obișnuiesc să cumpere carne de porc de la Kaufland trebuie să cunoască acest detaliu. Puțini clienți știu care este țara de proveniență a produselor care se găsesc pe rafturile lanțului de magazine.

Kaufland are o gamă variată de produse, unul dintre cele mai cunoscute sortimente fiind „Vreau din România”, a căror țară de proveiență este chiar țara noastră. Și carnea de porc este unul dintre aceste produse.

Lanțul de magazine comercializează la raftul românesc numai produse din carne care provin din porci născuți și crescuți în România, extinzându-ți programul de stimulare a producției internă.

Astfel, aceasta este și o metodă prin care fermierii și producătorii locali sunt sprijiniți, aceștia fiind încurajați să adere la programul de bunăstarea animalelor, ce vine la pachet cu standarde îmbunătățite de creștere a porcilor.

Colaborarea cu fermierii se face direct, este introdus un sistem de hrană în care animalele sunt hrănite cu cereale 100% românești ce sunt periodic analizate. Totodată, este implementat unsistem de audit de siguranță și calitate pentru ferme, hrana porcilor, precum și de monitorizare a sănătății porcilor.

În concluzie, românii care cumpără carne de porc de la Kaufland se pot bucura de cotlet, pulpă, piept, mușchiuleț, ceafă, rasol, organe sau carne tocată de cea mai bună calitate.

Programul a fost inaugurat în anul 2017 alături de cooperativa Agricolă „Țara Mea” și cu sprijinul Comisiei pentru Agrivultură, Silvicultură și al Ministerului Agriculturii și DEzvoltării Rurale, sub numele de „100% crescut în România”.

Scopul programului a fost acela de a susține pe termen lung producția internă. Kaufland garantează preluarea în toate magazinele a cărnii de porc ce provine direct de la fermierii locali.

Produsele se găsesc într-un spațiu de vânzare special amenajat pentru a atrage atenția către marfa produsă în România, după standarde înalte de calitatem numit Raftul românesc, potrivit kaufland.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page