Press "Enter" to skip to content

De la abandon la regină a frumuseții: povestea uimitoare a Lizei.

Într-un oraș din Rusia, câțiva locuitori au sunat la poliție fiindcă auzeau țipete de copil de fiecare dată când treceau pe lângă o anumită casă. Ceea ce au descoperit ofițerii de poliție când au intrat în casă i-a șocat pe toți. Stăpânii locuinței se mutaseră cu traiul și luaseră cu ei toate lucrurile din casă, însă au lăsat în urmă un copil. Fetița în vârstă de un an era slăbită și înfometată și avea bazinul fracturat. Polițiștii au încercat să-i caute familia, dar aceștia dispăruseră undeva, iar micuța Liza urma să ajungă la orfelinat.

 Căutând o nouă familie
Inna, o femeie care venise la spital în vizită la fiul său bolnav, a observat întâmplător fetița pe nume Liza și a fost atrasă de plânsul ei. După ce a aflat istoria micuței de la medici, Inna a început să-i aducă jucării și a decis să o adopte. Peste câteva luni documentele de adopție erau deja gata, iar Liza avea o nouă familie.

  Dansul ca terapie
Liza avea frică de sunetele puternice și nu putea mânca normal. Într-o încercare de a o ajuta să se dezvolte și fizic, mama adoptivă a decis să o înscrie la un cerc de dans. Planul a funcționat, iar Liza a devenit un copil activ și vesel. Când a venit timpul să meargă la școală, nimeni nu putea crede că acest copil minunat a fost cândva lăsat de propriii părinți să moară în singurătate.

  O victorie în fața discriminării
Liza avea o culoare a pielii foarte închisă, iar ceilalți copii o numeau ”țiganca” sau ”ciocolata”. Mama adoptivă mereu îi aducea aminte că ea nu are nici un motiv să se rușineze de pielea ei și a prevenit-o că ceilalți copii o vor privi cu mare interes. Acest lucru este, din contra, un avantaj. Liza a urmat sfaturile mamei și trăia fericită în continuare. La vârsta de 12 ani, aceasta a câștigat multe concursuri de frumusețe și a fost invitată să pozeze în calitate de model pentru articole de îmbrăcăminte.


Povestea micuței Liza este una impresionantă și plină de greutăți depășite. De la slăbiciune și frică, aceasta a ajuns să câștige concursuri de frumusețe și să fie un model de urmat pentru alți copii. În final, povestea Lizei este una de victorie asupra discriminării și a greutăților vieții, iar mama adoptivă a fost cea care i-a oferit această șansă la o viață mai bună.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page