Press "Enter" to skip to content

De ce se montează caloriferul sub ferestre. Sigur nu te-ai fi gândit la asta

Multe persoane se întreabă de ce caloriferele se montează sub ferestre, însă puțini știu răspunsul la această întrebare. Designul interior s-a schimbat de-a lungul timpului, însă de cele mai multe ori meșterii instalează caloriferele în locuințele persoanelor sub fereastră. Te-ai întrebat vreodată de ce?

  • Motivul pentru care se montează caloriferul sub ferestre
  • Puține persoane știu acest lucru

Majoritatea persoanelor au în momentul de față caloriferele sub ferestre, însă nu toată lumea știe motivul pentru care sunt montate în acel loc. De-a lungul timpului apartamentele și designul interior au fost schimbate, însă meșterii montează de fiecare dată caloriferele sub fereastră.

De ce se montează caloriferul sub ferestre

Dacă caloriferul nu ar fi montat sub fereastră, atunci în anotimpul rece, geamul ar fi extrem de rece. Fereastra va fi mult mai rece ca aerul din cameră indiferent de geamul folosit. Dacă caloriferul este montat sub fereastră atunci aerul cald plin de vapori se va întâlni cu partea geamului și vaporii se vor lichefia și se va produce condensul.

În fiecare cameră este recomandat să se afle caloriferul sub fereastră deoarece se va crea o perdea de căldură, iar acest lucru nu va permite vaporilor de apă să se condenseze pe fereastră.

Când este recomandat să cureți caloriferele

Dacă vă doriți să curățați caloriferele, cel mai bun moment este vara deoarece atunci nu le folosim. Este bine să le verificăm de fiecare dată pentru a ne asigura că nu avem probleme cu ele în anotimpul răcoros.

Dacă vrei să verifici caloriferele, acest lucru nu este deloc ușor, deoarece trebuie să ai grijă la fisuri sau să nu aibă urme de rugină, dar mai ales să fie bine aerisite și curate. Este un proces destul de complicat, motiv pentru care este bine să fie efectuat de un specialist. Spălarea caloriferelor este importantă deoarece se acumulează straturi de calcar.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page