Press "Enter" to skip to content

De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat

De ce să pui un burete de vase, sau orice alt burete, în mașina de spălat. O să scapi cu mare ușurință de o problemă.

De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat

Unul dintre cele mai folosite trucuri este să pui un burete de vase în mașina de spălat. De preferat, un burete nou, pe care nu l-ai folosit în bucătărie deloc.

Data viitoare când vrei să speli niște haine, încearcă această metodă. Buretele se pune pur și simplu în cuva mașinii de spălat, peste rufe, nu trebuie să adaugi nimic altceva, apoi selectezi programul de spălat și pornești mașina de spălat. De ce este util acest truc? În primul rând, dacă ai animale de companie acasă, cel mai probabil ai de-a face și cu părul lăsat de câini sau de pisici pe haine, lenjerie de pat sau pe pături. Dacă e un lucru care te deranjează, află că buretele din mașina de spălat o să te ajute în acest sens.

Structura specială a buretelui va capta toate firele de păr, chiar și scamele de pe haine, lenjerie de pat sau pături.

Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat

O gospodină a descoperit neintenționat acest truc și a decis să îl spună și altora, împărtășindu-l pe Internet. Ea a pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat și a văzut că are efect asupra mașinii de spălat.

Calcarul este acea pulbere albă, ca o crustă, care se depune pe robinete, chiuvete, toalete și oriunde altundeva unde există apă, adică inclusiv mașina de spălat. Multe dintre abordările uzuale pot să facă mai mult rău decât bine, de aceea, cel mai bun mod de a îndepărta calcarul este să o faci cât mai delicat.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unui mod cât mai natural de a îndepărta calcarul, lămâia este cel mai bun prieten. Are o aciditate crescută și, în plus, lasă în urmă și un miros plăcut.

Tot ce trebuie să faci este să tai o lămâie în jumătate, iar mai apoi, fă crestături în cele două jumătăți de lămâie cu ajutorul unui cuțit, de pildă. Ia două șosete, fiecare dintre ele îmbibă-le în toată zeama de lămâie, pune restul de lămâi în șosete și leagă-le bine. Următorul pas este să pui șosetele îmbibate cu lămâie în mașina de spălat și alege un program de spălare. Cel mai probabil, tot calcarul va dispărea, a relatat Fanatik.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page