Press "Enter" to skip to content

De ce să pui piper în maşina de spălat rufe. Aşa uiţi de produsele scumpe, e un truc de zile mari

Gospodinele caută din ce în ce mai multe trucuri care să le ajute să economisească bani, dar și să aibă haine bine spălate. Din păcate, mașina de spălat nu face față uneori unor piese vestimentare care ajung să fie la finalul programului pline de scame, fără culoare sau mai mici din cauza temperaturii nepotrivite. Poți să uiți de produsele scumpe din supermarket-uri! Ce se întâmplă dacă pui piper în cuva mașinii de spălat?

Truc util pentru casă: pune piper în mașina de spălat

Cu siguranță multe doamne au întâmpinat probleme după ce au scos hainele din mașina de spălat. De cele mai multe ori aparatul electrocasnic le-a pus bețe în roate sau produsele scumpe din supermarket-uri nu au fost de calitate. Multe din piesele vestimentare ies de la spălat pline de scame, fără culoare sau chiar mai mici din cauza temperaturii nepotrivite.

Textilele par lipsite de viață din multe cauze, dar trucul de mai jos te ajută să nu mai ai bătăi de cap. Este nevoie să adaugi trei linguri de piper în cuva mașinii de spălat la fiecare program. Desigur că există multe produse în magazine care promit că redau culoarea hainelor tale, dar nimeni nu este mai bun decât un ingredient pe care îl ai chiar acum în bucătăria ta.

Poți să îmbunătățești aspectul hainelor preferate doar cu câțiva lei. Specialiștii recomandă totuși să nu utilizezi piperul negru astfel dacă ai un program cu temperaturi prea ridicate. De asemenea, este util să eviți să lași hainele sub razele soarelui prea mult timp.

Experții susțin că în timpul acesta este bine să utilizezi detergenți abrazivi. Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este că ciclurile de spălare pentru rufe colorate trebuie făcute cu apă rece și de preferință pe un ciclu blând spre mediu. Mai mult decât atât, nu este sugerată folosirea înălbitorului pentru că acesta va descompune fibrele și va estompa culoarea alături de piper.

Pas cu pas: ce trebuie să faci?

– măcinați piperul negru cât de mult puteți
– pune hainele negre sau colorate în mașina de spălat
– umpleți mașina de spălat cu apă caldă și adăugați detergentul dorit
– rulați un ciclu de spălare mediu și adăugați trei linguri de piper
– odată ce ciclul este terminat, puteți usca cum o faceți de obicei
– scoate hainele din mașină
– pune piesele vestimentare la uscat fără să le expui la razele puternice ale soarelui
-nu uita să le strângi corespunzător după proces

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page