Press "Enter" to skip to content

De ce lipsește Simona Gherghe de la emisiune! Imagine emoționantă! / FOTO

În urmă cu o zi, Simona Gherghe a lipsit de la emisiunea „Mireasa”, iar în locul său a fost Gabriela Cristea. De curând, prezentatoarea TV a postat o imagine emoționantă, dând, astfel de înțeles motivul pentru care nu a fost în ediția de ieri.

  • Motivul pentru care Simona Gherghe lipsește de la emisiune
  • Imaginea postată de prezentatoarea TV

Simona Gherghe este activă în mediul online și își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Așa s-a întâmplat și astăzi, atunci când prezentatoarea TV a postat o imagine emoționantă, la o zi distanță de când nu a fost prezentă în emisiune.

Motivul pentru care Simona Gherghe a lipsit din emisiune

Simona Gherghe împărtășește cu fanii atât momentele plăcute, cât și cele dificile. Prezentatoarea TV trece printr-o perioadă dificilă, astfel că a fost nevoită să lipsească din emisiune, pentru a-i fi alături de fiul său, Vlad.

Pe Instagram, vedeta a distribuit o fotografie în care se poate observa că a ajuns de urgență, la spital cu fiul său, Vlad. Se pare că micuțul se confruntă cu probleme de sănătate, pentru că este cu perfuzia la mână.

Gabriela Cristea i-a ținut locul Simonei Gherghe

Telespectatorii au fost surprinși atunci când au văzut că Simona Gherghe nu va prezenta emisiunea, locul său fiind luat de Gabriela Cristea, moment în care a făcut și câteva precizări cu privire la absența vedetei.

Prezentatoarea TV spunea că Simona Gherghe are o problemă, de aceea nu a putut fi prezentă în emisiunea, așa că a rugat-o pe Gabriela Cristea să îi țină locul, până când situația va fi mai bună. Gabriela Cristea a mai spus că gazda emisiunii va reveni curând în platou, alături de concurenți.

„Mă bucur să fiu astăzi aici alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și, cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa, dar, din păcate, știți cum este în viață, trebuie să alegi. Dacă nu poți să vii la job, se mai întâmplă, dar uite, de data asta ei îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău, în curând ea se va întoarce alături de voi”, a spus Gabriela Cristea, în ediția de ieri de la Mireasa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page