Press "Enter" to skip to content

De ce e bine să dai cu bicarbonat de sodiu pe buze. Trucul util tuturor femeilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu este un produs care face cu adevărat minuni. Indiferent că vorbim despre domeniul gastronomic, cel al curățeniei sau chiar despre beauty, bicarbonatul de sodiu este gata să îți sară în ajutor în orice problemă. Iată ce se întâmplă, dar mai ales de ce este bine să te dai cu acest aliment pe buze!

  • Bicarbonat de sodiu, remediu natural
  • Ce efect are asupra buzelor

Un lucru este cert! Indiferent că stai în mediul rural sau urban, la munte sau la mare, bicarbonatul de sodiu este produsul care nu trebuie să lipsească din casa ta fiindcă te scapă de numeroase belele sau probleme!

Efectul bicarbonatului de sodiu pe buze

Fiecare femeie s-a confruntat cel puțin o dată cu buzele crăpate sau arse, astfel că a apelat la diferite creme și tratamente pentru care a scos o sumă importantă d bani din buzunar. Ei bine însă, ce ai spune dacă ai afla că poți scăpa de această problemă cu ajutorul bicarbonatului de sodiu?!

Da! Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de buzele uscate, crăpate sau arse de diferite creme, măști sau seruri. Nu este deloc greu, fiindcă tot ceea ce trebuie să faci este să iei un bol de sticlă curat, să pui 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu și una de apă, ira apoi să amesteci până când se omogenizează.

Pasta obținută este bună și la exfolierea buzelor

Ei bine, pasa obținută se întinde pe buze cu o pensulă fină, iar apoi se lasă să acționeze 10 minute. După acest interval de timp, se clătesc buzele cu apă călduță, iar dacă cumva mai aveți pastă în bol, adăugați și câțiva fulgi de ovăz.

După ce ați amestecat, ați obținut o mască care vă ajută în exfolierea pielii uscate de pe față, cât și a buzelor, fiind un remediu natural împotriva impurităților. Acum, după ce am dezvăluit acest secret, tot ceea ce trebuie să faci este să ai propriile ritualuri de îngrijire chiar la tine acasă pentru a te bucura de un ten perfect.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page