Press "Enter" to skip to content

De ce bărbaţii însuraţi cred că alte femei măritate sunt mai atractive decât a lor?

Nu este surprinzător faptul că unii bărbați căsătoriți acordă atenție în secret soțiilor altora. Acestea ar putea fi motivele psihologice pentru care bărbații căsătoriți tind să găsească mai atrăgătoare soțiile altor bărbați!

Privirile aruncate pe furiş sau prelungite ale bărbaţilor însuraţi către alte feme sunt pur și simplu rezultatul atracției. Când bărbații devin implicați într-o relație, ochii lor rătăcesc mai mult pentru că tind să se simtă restricționați. Tind să admire soțiile celorlalți bărbați, dar numai unii merg mai departe și acționează, ajungând să-şi înşele consoarta. Totuşi, care ar fi resorturile psihologice ale acestei atracţii?

Nu este mulțumit de viața sa conjugală

Un bărbat devotat este atras de alte femei atunci când nu este mulțumit de viața sa conjugală. Această nemulțumire apare de obicei atunci când există mai puțină comunicare sau înțelegere între el și soție şi continuă să crească până la un punct în care încearcă să găsească satisfacție în altă parte.

Își compară căsnicia cu a altora

Unor bărbați care ajung să fie atraşi de soțiile altora li se pare că iarba este mai verde în curtea vecinului. El încearcă să-și compare viața de cuplu cu a altora și simte că soțiile altora sunt mult mai bune decât ale lui. Comparațiile apar într-o căsnicie atunci când există o lipsă de încredere, dragoste și compasiune între cei doi parteneri.

Îi place să experimenteze

Un bărbat căsătorit se uită la alte femei căsătorite atunci când are chef să experimenteze. Bărbaților le place să experimenteze lucruri noi, fie că este vorba despre viața lor personală sau profesională. Acest lucru le dă sentiment că este din nou liber să facă orice, la fel ca în tinerețe, înainte de căsătorie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page