Press "Enter" to skip to content

De ce au divorțat, de fapt, Victor Socaciu și Marina Almășan. În ce relații au fost în ultimii ani

Victor Socaciu a fost căsătorit de trei ori: prima dată cu Cornelia Pavlovici, a doua oară cu Marina Almășan și a treia cu impresara Brândușa Simion. Divorțul de Marina Almășan a fost unul cu scandal. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, și timp de cinci ani s-au războit prin tribunale. O bună bucată de timp, fiul lor nu a vrut să ia contact cu tatăl lui.

De ce au divorțat Victor Socaciu și Marina Almășan

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani și s-au despărțit în 2012, dar divorțul a durat cinci ani. La mijloc au fost acuzații de infidelitate. După divorțul de Marina Almășan, Socaciu s-a căsătorit cu impresara Brândușa Simion. La vremea aceea, Almășan l-a acuzat că a înșelat-o cu cea care apoi i-a devenit soție.

Fiul lor și-a dat tatăl în judecată pentru neplata pensiei alimentare. Până anul trecut, cei doi nu au vorbit, însă în ianuarie 2020 au reluat legătura. Într-un interviu exclusiv pentru DC News, Marina Almășan a declarat că a ținut foarte mult la el, chiar dacă în ultima perioadă l-a întâlnit mai mult prin tribunale. Iată ce a declarat acum, Marina Almășan, la aflarea veștii că fostul ei soț s-a stins din viață:

În primul rând, a murit un mare artist. Nu mai contează al cui soț a fost și cum s-a terminat totul. A murit un mare artist pe care lumea l-a iubit. Cântecele lui rămân, are un fiu care îi poartă numele. Numele de Victor Socaciu va merge mai departe, a declarat Marina Almășan pentru DC News.

Marina Almășan a mai spus că Victor Socaciu era foarte bolnav și că îi dorește drum lin spre stele de unde să-i vegheze pe cei pe care i-a iubit.

Victor Socaciu a murit la spital

Victor Socaciu s-a stins din viață la 68 de ani, pe patul de spital. Ultimul eveniment la care a fost prezent artistul a fost cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk “Om bun” la Breaza. Vestea morții sale a fost făcută publică de către fiica sa, pe rețelele de socializare.

Victor Socaciu a fost artist, realizator și producător de emisiuni de televiziune, un important colaborator al teatrelor din București și din țară, deputat și luptător în timpul Revoluției din decembrie 1989, cu brevet conferit de Preşedinţia României în 1995.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page