Press "Enter" to skip to content

De ce ar avea Putin fața umflată. Indiciile care sugerează că ar suferi de o boală gravă

Odată cu invadarea Ucrainei de către Rusia, zvonurile potrivit cărora Vladimir Putin ar fi bolnav s-au întețit.

1. Înfățișarea lui Putin

Președintele rus pare mult mai umflat în zona feței și a gâtului în ultima vreme. Acest fapt a dus la zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin ar fi sub un tratament cu steroizi.

Efectele secundare ale tratamentelor cu steroizi duc la riscul crescut de apariții ale infecțiilor, dar și schimbări de comportament și stare.

Uneori, steroizii luați în cantități prea mari pot duce la confuzie sau schimbări în modul de a gândi”, a explicat o organizație ce oferă asistență persoanelor bolnave de cancer, potrivit Telegraph.

2. Mesele lungi

Persoanele cu o imunitate scăzută sunt predispuse la contractarea coronavirusului și a altor infecții și cel mai probabil vor avea o formă severă a bolii.

Au existat multe speculații după ce Vladimir Putin și Emmanuel Macron au stat la capetele opuse ale unei mese lungi de 4 metri.

De asemenea, în timpul unei întâlniri televizate, Putin și ministrul de externe Sergei Lavrov au stat la o altă masă extrem de lungă.

Cazurile de coronavirus au crescut în ultima vreme în Rusia, însă Putin a fost izolat de lume cu mult înainte de asta.

Cei mai mulți dintre cei care voiau să ia contact personal cu președintele Rusiei erau nevoiți să stea în carantină într-un hotel, timp de 2 săptămâni, inclusiv politicieni și oameni de afaceri.

De asemenea, au existat mărturii potrivit cărora ar exista un tunel care duce la biroul său, în care vizitatorilor li se aplică un spray cu dezinfectant.

Vladimir Putin a declarat că s-a vaccinat cu serul Sputnik, însă nu există nicio dovadă în acest sens.

3. „Ceva nu este în regulă cu Putin”

Senatorul republican Marco Rubio a sugerat că „ceva nu este în regulă” cu Putin.

Marco Rubio nu este adeptul teoriilor conspiraționiste, însă este republicanul de rang înalt din Comisia de informații a Senatului. Ca atare, vede informații clasificate despre care nu poate vorbi. Cu toate acestea, el poate lăsa indicii.

„Mi-aș dori să pot împărtăși mai multe, dar deocamdată pot spune că este destul de evident că ceva nu este în regulă cu Putin. El a fost întotdeauna un ucigaș, dar acum problema lui este diferită și semnificativă”, a spus acesta.

4. Un profesor universitar rus susține că Putin are Parkinson și cancer

În noiembrie 2020, profesorul universitar Valery Solovei, a sugerat că Putin ar fi bolnav de Prakinson și cancer.

La acea vreme, purtătorul de cuvânt de la Kremlin susținea că declarațiile sunt „fără sens” și că „totul este în regulă cu președintele”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page