Press "Enter" to skip to content

De ce a ajuns Madonna de urgență la spital, de fapt. Abia acum s-a aflat adevărul

Problema de sănătate cu care se confruntă, de fapt, Madonna

În urmă cu câteva zile, reprezentanții Madonnei anunțau că artista se confruntă cu ceva probleme medicale și primește îngrijiri pe secția de Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu o infecție bacteriană severă. Însă, adevărul se pare că este cu totul altul. Iată ce se întâmplă, de fapt, cu celebra cântăreață. Fanii vor fi uimiți să afle asta!

Motivul pentru care Madonna a ajuns la spital, de fapt. Ce au mărturisit apropiații cântăreței

Pe data de 28 iunie 2023, managerul Madonnei a anunțat că artista a fost internată de urgență la spital, pe secţia de Terapie Intensivă. Totodată, reprezentantul cântăreței a mărturisit că vedeta a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă și că medicii i-au prescris un tratament.

”Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă.

În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, a declarat Guy Orseary, conform BBC.

Care ar fi, de fapt, adevărul

În schimb, apropiații Madonnei susțin altceva. Potrivit acestora, artista ar fi depus un efort fizic intens înainte de a ajunge la spital. ”Este clar că s-a epuizat, iar oamenii din jurul ei i-au reamintit politicos că nu mai are 45 de ani, cu atât mai puțin 25”, au menționat aceștia, potrivit The Sun.

Totodată, aceștia au precizat că Madonnei i-ar fi din ce în ce mai greu să concureze cu artiști mai tineri precum Pink și Taylor Swift. ”Avea nevoie să păstreze ritmul”, au transmis sursele respective.

”Dar dacă reușește să se repună pe picioare, turneul va avea mult mai multă vâlvă în jurul său, iar ea are deja parte de multă publicitate – chiar dacă este de tipul greșit”, au mai adăugat apropiații vedetei. ”Madonna se implică pentru a câștiga și muncește mai mult decât oricine.”, au conchis aceștia.

Cum se simte acum Madonna

Fanii Madonnei s-au îngrijorat atunci când au aflat că preferata lor se află în spital. Din fericire, însă, apropiații cântăreței au transmis că aceasta s-ar simți mult mai bine acum. Mai mult, ei precizează că artista s-ar afla deja acasă.

”Este acasă, fericită și participă la întâlniri. A respins propunerea de a reduce turneul, deoarece încă dorește să livreze cât mai multe spectacole atunci când își va recăpăta forțele”, au dezvăluit sursele.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page