Press "Enter" to skip to content

Daniela Gyorfi, decizie radicală. Ce vrea să se întâmple cu apartamentul mamei sale: „Aici sunt toate amintirile mele”

Mama cântăreței a trecut prin momente grele. A alunecat de pe o scară și a căzut, ulterior lovindu-se la coloana vertebrală. Daniela a avut mare grijă de mama sa și a încercat să o ajute pe cât de mult posibil. Femeia, locuia într-un apartament din zona Dristor, acolo unde au mai rămas doar amintirile. 

În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a dezvăluit ce va face cu apartamentul mamei ei din zona Dristor. Întrebată dacă dorește să dea apartamentul spre chirie, aceasta a negat, susținând că ar lua o chirie prea mică. 

Ce are de gând Daniela Gyorfi să facă cu apartamentul mamei sale

Mama artistei, Anca Gyorfi, a locuit în apartamentul din zona Dristor din anul 1986, până în mometul în care și-a dat ultima suflare. Întrebată într-un interviu ce vrea să facă cu apartamentul, Daniela a spus că nu dorește sub nicio formă să îl închirieze. Cântăreața susține că nu ar avea încredere în potențialii chiriași, ba mai mult, susține că ar lua o chirie mult prea mică. Astfel, Daniela s-a decis să păstreze apartamentul pentru fetița ei, Maria, pentru atunci când va fi mare.

„Sincer, nu cred că îl voi închiria, aici sunt toate amintirile mele, camera mamei, copilăria fiicei mele, povestea mea de dragoste. E casa cu amintiri. Dacă închiriez nu iau nici mare lucru pe apartament, vreo 250 de euro lunar, și poate îl găsesc și distrus. Prefer să-l țin, poate pentru fiica mea, când va fi mare”, a spus Daniela Gyorfi.

Întrucât simțea că fiica ei are nevoie de mai mult spațiu, Daniela a decis să investească într-un apartament mult mai spațios. Astfel, în timpul pandemiei, cântăreața a achiziționat un apartament în Otopeni, cu trei camere, living și trei băi.

De curând, vedeta chiar se amuza pe baza faptului că nu mai are bani să mobileze restul locuinței. Daniela a hotărât împreună cu familia ei să mai amâne restul amenajărilor până în vară. 

„Știi proverbul ăla „Neam de neamul meu nu a avut așa ceva. Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…bine o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat. El îmi spunea: „Unguroaico, azi cânt pentru balamale„. Ei, așa o să ajung și eu”, declara ea, imediat după ce a devenit proprietară.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page