Press "Enter" to skip to content

Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Între Dani Oțil (41 de ani) și Mihai Bobonete (41 de ani) există o relație de prietenie de foarte mulți ani. Ce doi se cunosc de pe vremea când nu erau vedete de televiziune și au trecut prin multe lucruri împreună, mai îmbucurătoare sau mai puțin bune.

Recent, matinalul de la “Neața cu Răzvan și Dani” a găsit o fotografie veche în care era în vizită acasă la Bobonete și a decis să o publice pe pagina sa de Facebook. În fotografia respectivă, Dani și Mihai se aflau la masa, delectându-se cu bucate tradiționale românești  – cârnați, friptură, ouă ochiuri, mămăligă, slănină afumată, salata de vinete, brânză și smântână  – si, bineînțeles, cu o carafă cu vin.  

Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau până la salariu.

Doar răspunsuri greșite 😁👀. – a scris Dani în dreptul fotografiei melancolice, lansând o provocare pentru cei care văd postarea.

Mai apoi, Dani a revenit în dreptul pozei cu o completare haioasă care a adunat 11 k de reacții din partea internauților.

Radem, glumim… Dar cea mai valoroasa treaba din poză e faptul ca soția ta(care face poza) e tot aia…de când erai sărac. No comment. 😊 – a adăugat matinalul de la Antena 1.

 

Fanii celor doi au fost extrem de încântați de fotografie și au scris o mulțime de mesaje în dreptul postării. Mulți dintre internauți au observat diversitatea preparatelor de pe masă și au ținut să precizeze că, pe vremea aceea, cei doi nu erau nicidecum săraci, așa cum zisese Dani înițial în descrierea pozei.

Bobonete și Daniel aveau pe masă mămăligă, smântână, brânză, cârnăciori, slănină, ouă ochiuri, vinete că le veneau pachet de acasă. Banii nu erau o problema pentru ei.

Se vede că nu ați cheltuit banii prin cluburi, altfel mâncați numai zacuscă 😊 frumos 🍀

Pai acolo era festin în toata regula, numai bunătăți, să fim seriosi. Poftă și sănătate să fie. La noi în casa, o zi pe săptămână ăsta e meniul, doamne și ce bun e.

Dani și Bobonete, cu mâncărică „de sărăcie”, neaoș românească ! Că nu erau bani… asta este tinerețea, o permanentă stare pecuniară! Sănătate și numai bine !

Bobonete și Dani era barosăneală, o ardeați pe tradițional, nu fonfleuri 😂👌

Dani și Bobonete… puneau la cale o ieșire la bere dar nu mai aveau bani, deoarece i-au dat pe brânză, căci cârnații erau de acasă de la părinți.

Sau când erați mici și amărâți Deși după bogăția mesei, nu se vedea asta.  – sunt câteva dintre mesajele fanilor celor doi.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page