Press "Enter" to skip to content

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor după bătaia din benzinărie. Ce au decis procurorii

Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor după bătaia din benzinărie. Duminică, procurorii au stabilit extinderea urmăririi penale privind scandalul în care a fost implicat și Dani Mocanu. Manelistul, frații lui și ceilalți agresori sunt cercetați penal.

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor după bătaia din benzinărie. Joi noaptea, manelistul, frații lui și alți indivizi l-au luat la bătaie pe un bărbat, în Pitești. Victima a ajuns în stare gravă la spital, iar procurorii au deschis azi un nou dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor

Bărbatul bătut a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Pitești, dar vineri dimineață a plecat spunând că se va duce, pe cont propriu, în București.

Cnnd au ajuns la fața locului, polițiștii nu au identificat niciuna dintre persoanele implicate, dar ulterior victima s-a prezentat la o unitate medicală.

În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis autoritățile, potrivit Spynews.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page