Press "Enter" to skip to content

Dana, tânăra de 22 de ani din Cluj, pasageră în tragicul accident de pe A1, a murit la spital

Tânăra din Cluj, în vârstă de 22 de ani, care a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs pe A1, a murit la spital.

Dana, tânăra în vârstă de 22 de ani din Cluj, pasageră în tragicul accident produs pe A1, pe sensul Sibiu – Sebeș, în seara de miercuri, 22 noiembrie, s-a stins pe patul de spital.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat de 39 de ani, din Alba, a schimbat direcția de deplasare de pe banda 1 pe banda 2 pentru a permite aitovehicului să pătrundă din banda de accelerare în banda 1.

În acel moment, mașina a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Cluj. Autoturismul a fost proiectat în glisiera marginală.

Șoferul  și pasagera din mașina pe care o cinducea, o tânără de numai 22 de ani, din Cluj, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital. Tânăra a murit la spital.

„Odihnă veșnică, Dana!”, a transmis un prieten de-ai tinerei, pe o rețea de socializare.

La accident au intervenit de urgență ISU Sibiu cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere și descarcerare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page