Press "Enter" to skip to content

Dana Rogoz, răpusă de durere. Actrița își plânge neîncetat tatăl: “De ce aşa?”

Dana Rogoz trece prin clipe tragice în acest moment. Actrița este răpusă de durere de când și-a pierdut tatăl, căruia îi simte și acum lipsa, deși au trecut ani buni de când a plecat dintre noi. Artista a postat o imagine emoționantă în memoria tatălui său, alături de un mesaj pe măsură.

Dana Rogoz îi simte lipsa tatălui

Ca de fiecare dată, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, adresat tatălui său, care astăzi, 18 noiembrie, ar fi împlinit vârsta de 68 de ani. Aflăm de la celebra artistă să bărbatul a decedat la doar 60 de ani. Acesta a dus o luptă grea cu leucemia pe care, în final, a pierdut-o.

Dana a dezvăluit că moartea părintelui său a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa și uneori nu poate accepta ideea că el nu mai este, numărând anii care au trecut de când a părăsit-o. Actrița mărturisește că uneori vrea să îl sune și să îl întrebe de ce nu mai dă niciun semn, dar apoi realizează că acesta nu mai este.

“Azi ar fi fost ziua lui tata. Ar fi implinit 68 de ani. S-a oprit la 60. Dar uite că eu încă număr. Şi, uneori, îmi vine să îl sun şi să îl intreb: Ce faci, tata? De ce nu ai mai dat niciun semn de viață? De ce aşa?

Ii simt lipsa. Regret multe lucruri. Şi mă pierd în calculele astea, anii trăiți, anii pierduţi… ani cu tată, ani fără tată.”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz a suferit mult din cauza tatălui

Dana Rogoz a suferit mult din cauza tatălui său, mai ales când acestea a fost absent mult timp din viața ei. După ce a divorțat de mama Danei, bărbatul s-a îndepărtat și de fiica sa și o bună perioadă de timp nu au mai păstrat legătura, lucru ce a distrus-o complet pe actriță.

Dana Rogoz susține că regretă mult că a pierdut timp prețios pe care l-ar fi putut petrece cu părintele ei, căruia îi duce lipsa acum. Actrița mărturisește că avea multe să îi spună, aveau multe de făcut împreună și, cel mai mult, și-ar fi dorit ca acesta să își cunoască nepoata.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page