Press "Enter" to skip to content

Dana Roba și Beni se pregătesc de nuntă. Câți copii are iubitul make-up artistei: „Am experiență”

Dana Roba și Beni vor să se căsătorească, chiar dacă foarte multă lume le-a criticat relația. Partenerul make-up artistei a vorbit pentru prima dată în fața camerelor.

Beni a vorbit pentru prima dată în fața camerelor. Chiar dacă multă lume nu a fost de acord ca Dana Roba să formeze un cuplu cu acesta, make-up artista nu a renunțat la iubirea ei. Bărbatul are și el doi copii, lucru care l-a făcut să le accepte foarte ușor pe fiicele Danei.

„Am și eu doi copilași, deci am experiență”, a spus Beni, pentru Wowbiz.

Beni și Dana au mai fost împreună și înainte, pe vremea când vedeta era adolescentă, iar el avea în jur de 20 de ani. Lucrurile nu au mers atât de bine atunci, pentru că el nu a putut împărtăși credința de care dăduse dovadă familia Danei. Acum, după ani de zile, cei doi și-au reunit destinele și au planuri mari.

Povestea lor a reînceput când Beni a stat zi și noapte alături de Dana Roba după ce fusese mutilată de fostul soț. Daniel Balaciu, care este închis, este unul dintre obstacolele care stă în fața relației lor.

Chiar dacă și-ar dori să se căsătorească, make-up artista este încă soția lui Daniel, astfel că, civil, ea nu se poate căsători cu Beni. A depus cererea de divorț cu mult timp în urmă, dar Daniel Balaciu nu ar fi rezonabil, așa că procesul s-a mutat în instanță.

Totodată, Beni nu a cerut-o pe Dana în căsătorie, dar amândoi își doresc acest lucru și se pregătesc. Dana Roba a realizat că îl iubește pe Beni când se afla pe patul de spital.

„Atunci când eu am venit de la spital și eram cheală, cu mâinile în ghips de la coate în jos, mi-a fost foarte greu să mă privesc în oglindă spartă în cap. Horror! Beni a fost lângă mine și îmi spunea în fiecare zi că sunt frumoasă.

Asta pe mine m-a ajutat foarte mult. Îmi spunea că sunt pentru el ca și cum eram la 17 ani, cu părul lung. Foarte mult m-a ajutat pe mine treaba asta, iar oamenii care sunt din familia mea și nu înțeleg prin ce am trecut eu și nu vor să îl accepte pe Beni pe mine nu mă interesează. Sunt persoane din familia mea care nu vor să îl accepte pe Beni, dar pe mine nu mă interesează.Eu știu prin ce am trecut și cine a fost alături de mine. Faptul că fetele mele îl iubesc pe el foarte mult, în primul rând eu, consider că e o lucrare făcută de Dumnezeu”, a mărturisit Dana Roba.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page