Press "Enter" to skip to content

Dana Roba are un nou iubit, după coșmarul prin care a trecut? A ieșit cu bărbatul la mall, s-au ținut de mână și s-au fotografiat împreună. Gesturile i-au dat de gol

Să fi răsărit soarele, din nou, pe strada Danei Roba, după ce a fost la un pas de tragedie? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, asta pentru că a fost surprinsă în compania unui bărbat, iar cei doi nu s-au abținut de la gesturile tandre.

  • Dana Roba are un nou iubit, după coșmarul prin care a trecut?
  • Ipostazele în care a fost surprinsă, alături de un bărbat

După ce a fost la un pas de tragedie, Dana Roba spunea că își dorește să petreacă cât mai mult timp alături de fiicele sale și să se recupereze curând.

Se pare că make-up artistul a început o viață nouă, asta după ce și-a reluat o parte din activitățile de zi cu zi. Ba mai mult, vedeta ar avea și un iubit, după ce a fost mutilată de Daniel Balaciu.

Cum a fost surprinsă Dana Roba alături de presupusul iubit

În toată această perioadă, Dana Roba nu a dezvăluit nimic din viața personală. Doar că, vedeta ar avea un iubit și se pare că make-up artistul și presupusul partener nu se mai ascund, dacă e să judecăm după ipostazele în care a fost surprinsă de Tele Europa Nova.

Potrivit sursei citate anterior, Dana Roba ar avea o relație cu un bărbat pe nume Beniamin, cu care s-a și afișat de curând. Cei doi au fost văzuți într-un centru comercial din Timișoara, iar relația celor doi pare mai mult decât o simplă prietenie.

Dana Roba și presupusul iubit s-au ținut de mână și au făcut poze împreună, detalii care ar indica o posibilă relație. Cei doi s-au plimbat prin centrul comercial și, potrivit sursei citate mai sus, Beniamin a postat un videoclip pe contul său personal de Instagram în care apare alături de Dana Roba, postare la care a adăugat și o melodie de dragoste.

Cine este Beniamin, bărbatul care ar avea o relație cu Dana Roba

Beniamin are 36 de ani, este de loc din comuna Lovrin, județul Timiș, acolo unde are și un club de box pentru copii. Pe Instagram, presupusul iubit al Danei Roba a postat câteva imagini alături de cei pe care îi antrenează. În plus, bărbatul lucrează la penitenciar, fiind polițist, potrivit sursei citate mai sus.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page