Press "Enter" to skip to content

Dana Nălbaru, schimbată radical – Cum a fost surprinsă fosta solistă de la Hi-Q alături de fiul ei

Timpul nu iartă pe nimeni, nici pe Dana Nălbaru, care pare să se afle într-o perioadă mai dificilă din viața ei sau cel puțin una în care nu-i mai pasă să păstreze aparențele. Cea care umplea cluburile atunci când cânta în trupa Hi-Q pare că a dipărut de mult, iar acum vedem o variantă în care este schimbată radical.

La 44 de ani, Dana Nălbaru nu mai are nici timp, nici dorința de a se aranja atunci când iese din casă; fosta solistă a trupei Hi-Q a afișat din nou un look foarte diferit de cel cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul anilor. Cu puțin timp în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Dragoș Bucur într-o ipostază asemănătoare. Totuși, de data aceasta, vedeta a ales să-și prindă părul.

Dana Nălbaru s-a schimbat complet

Cu trei copii acasă și problemele de zi cu zi, Dana Nălbaru nu mai acordă prea multă atenție aspectului fizic. Vedeta alege să iasă în oraș nemachiată și îmbrăcată în ținute cât mai comode, iar acest lucru lasă să se vadă o variantă a ei care este greu de recunoscut.

De data aceasta, paparazzii noștri au surprins-o la un restaurant alături de fiul său și un prieten: cântăreața și bărbatul care o însoțea erau foarte prinși într-o conversație cu unul dintre angajații restaurantului, în timp ce micuțul își făcea de lucru.

Vedeta purta un maiou negru și avea părul prins în coadă, iar pe fața ei se putea citi nemulțumirea și, aparent, discuția nu era tocmai pe o temă plăcută pentru ea.

Dacă felul în care arată nu este o prioritate pentru artistă, educația copiilor ei cu siguranță este. Pe tot parcursul conversației cu angajatul localului, fiul de 6 ani al Danei a fost extrem de cuminte și nu și-a întrerupt mama nici măcar o dată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page