Press "Enter" to skip to content

Dana Budeanu îl face praf pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Stau tranchilizați, se ascund de viață și vă învață cum să trăiți”

Dana Budeanu a reacționat vehement cu privire la faptul că Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Stilista critică dur influencerii care, chipurile, ne învață cum să trăim, însă ei își duc viața fiind „tranchilizați”.

Dorian Popa, îndrăgitul influencer, s-a urcat la volanul unul Lamborghini, fiind îmbrăcat doar în chiloți. Polițiștii l-au oprit și l-au testat cu aparatul Drugtest. Dorian Popa a ieșit pozitiv la cannabis. Influencerul a găsit și o justificare în fața autorităților, explicând că se întorcea de la o petrecere unde nu consumase absolut nimic, ci doar inhalase fumul din încăpere.

Această știre a provocat o reacție puternică în lumea showbiz-ului românesc, și se pare că una dintre cele mai active figuri din media și-a exprimat opinia într-un mod subtil pe acest subiect. Este vorba despre Dana Budeanu, care a publicat pe platformele de socializare două mesaje cu subînțeles ce par să se refere la Dorian Popa și la scandalul recent în care acesta este implicat.

„Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți!”

„Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala.”, a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

Nu putem confirma cu certitudine că mesajele erau destinate direct lui Dorian Popa, dar această posibilitate nu poate fi exclusă, mai ales că influencerul a afirmat în repetate rânduri în fața publicului că succesul său a fost rezultatul unui efort susținut. De asemenea, într-un episod al unui podcast, a exprimat cu vehemență ideea că oamenii ar trebui să muncească asiduu și să depună eforturi pentru a obține prosperitate financiară.

„Munciți fraților, dacă vreți să vă iasă visurile, atât. Nu vai de mine cât muncesc eu. Nu! Dar munciți că dacă vrei la poartă mașini de 200.000 trebuie să faci ceva. Că e de bombardier sau nu, fiecare bănuț are costul lui. Tu alegi ce bani vrei, dar fără stres, muncă și alergătură nu se prea poate.”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui podcast, acum ceva vreme.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page