Press "Enter" to skip to content

Cuvinte urâte despre iubita lui Scărlătescu! Cum au reacționat Bordea și Cortea după ce le-au văzut pe Andreea Bălan și Doina Teodoru în costum de baie, la America Express de la Antena 1

În ediția de la „America Express” de seara trecută, telespectatorii și-au „delectat” privirile, în timp ce concurenții au fost nevoiți să îndeplinească o nouă misiune, și anume să adune nămol cu trupurile lor. Iată mai jos, în articol, ce au spus Bordea și Cortea, atunci când le-au văzut pe Andreea Bălan și Doina Teodoru în costume de baie.

În ediția care a rulat seara trecută la Antena 1, concurenții de la „America Express” au avut de îndeplinit o nouă misiune. Mai cu seamă, echipele care au ajuns în finala show-ului trebuiau să umple un vas cu nămol într-un timp cât mai scurt. Evident, au existat și strategii la această probă. Primii care au terminat misiunea au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea, cei care au și comentat aparițiile concurentelor în costume de baie, pline de nămol.

Cum au reacționat Bordea și Cortea când le-au văzut pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu în costume de baie

Cătălin Bordea și Nelu Cortea le-au luat în „vizor” pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, fiind impresionați de „dotările” lor. Mai cu seamă, cei doi comedianți au comentat busturile celor două concurente de la „America Express”. Cele două artiste s-au folosit de atuurile fizice, pentru a umple găleata cu nămol, într-un timp cât mai scurt. Apoi, și-au folosit și părul, „truc” expus chiar de una dintre localnice.

„Antoneasca are ‘dorință’ mare. Deși ea e micuță, poate să ducă mult. Uite-o și pe Bălanca, cu ‘sertarele’ ei”, au spus cei doi concurenți.

Cortea și Bordea au comentat apariția Doinei Teodoru, iubita lui Scărlătescu, la „America Express”

Apoi, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au văzut-o pe iubita lui Cătălin Scărlătescu trecând pe lângă ei, în costum de baie. Comentariul nu a fost la fel de laudativ. Dimpotrivă, cei doi comendianți nu au fost deloc impresionați de bustul „drept” al Doinei Teodoru: „Apoi vine Doina.. Dreapta, așa! Nu-i nimic de văzut aici, parcă era.. parcă nu era prima dată”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page