Press "Enter" to skip to content

Cutremur puternic în Italia! Oamenii au intrat în panică! Ce magnitudine a avut seismul

Panică în Italia după ce un cutremur a zguduit în această după amiază coasta de est a Siciliei, în zona orașului Catania. Oamenii au ieșit speriați pe străzi. Ce magnitudine a avut seismul.

Italia a fost „zguduită” de un cutremur în această după amiază. Seismul, care s-a produs în urmă cu câteva ore, pe coasta de est a Siciliei, a fost resimțit în mai multe regiuni ale țării. Ce magnitudine a înregistrat.

Cutremur puternic în Italia

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 a fost resimţit în această după-amiază în oraşul italian Catania, situat pe coasta de est a Siciliei. Potrivit Institutului Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV) din Italia, epicentrul cutremurului a fost la 6 kilometri în largul coastelor Aci Castello, la nord de Catania, la o adâncime de aproximativ 20 de kilometri.

Oamenii s-au panicat și au ieșit pe străzi. Potrivit informațiilor din presa internațională,ca măsură de precauție, centrele comerciale şi clădirile industriale au fost evacuate.

Din fericire, cutremurul nu a provocat victime sau pagube materiale.

În luna martie au avut loc mai multe seisme în Italia

Luna trecută, în Italia au avut loc mai multe cutremure. Pe data de 9 martie, țara în care locuiesc o mulțime de români a fost zguduită de două seisme. Primul cutremur a avut magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter și s-a produs în regiunea Umbria din Italia, fiind resimțit în Florența și Perugia. Cel de-al doilea cutremur a avut magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page