Press "Enter" to skip to content

Curs valutar BNR, 14 iunie 2022. Dolarul creşte vertiginos, iar moneda naţională scade

Banca Națională a României a venit astăzi cu cursul valutar al zilei, astfel că dacă vrei să vezi la ce cotații au ajuns monedele în ultimele 24 de ore, ești pe site-ul potrivit. Din primele informații, dolarul și euro cresc vertiginos de la o zi la alta, în timp ce moneda națională înregistrează o scădere. Iată cum arată statisticile!

  • Curs valutar azi
  • La ce cotații au ajuns monedele

Cursul valutar al zilei de marți, 14 iunie 2022

Recent, Banca Națională a României a postat cursul valutar, care se pare că a luat o nouă întorsătură! Dacă zilele trecute euro era într-o scădere continuă, azi a sosit momentul ca să se alăture dolarului american și să crească vertiginos împreună.

Ei bine însă, nu pentru toate monedele veștile sunt la fel de bune. În timp ce euro și dolarul cresc, din nefericire moneda națională scade, după cum arată cursul valutar postat de curând de Banca Națioanlă a României.

La ce cotații a ajuns fiecare monedă în parte

Așa cum am spus, pentru a afla la ce valoare a ajuns fiecare monedă, ești pe site-ul potrivit, fiindcă SpyNews.ro vine mereu cu cele mai noi informații indiferent despre ce domeniu vorbim.

Prin urmare, potrivit cursului valutar postat de BNR, cursul pentru euro este astăzi de 4,9439 lei, în creştere faţă de vineri, când ajunsese la 4,9432 lei, fiind o creştere cu 0,0007 bani. De asemenea, dolarul american a ajuns marţi la 4,7337 de la 4,6665, valoare înregistrată vineri, ceea ce înseamnă o creştere de 0,0672.

Bineînțeles, creșterea vertiginoasă a dolarului cât și în ceea ce privește euro a adus zâmbetul pe fața tuturor, deși în trecut cele două monede au atins maxime istorice mai mari.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page