Press "Enter" to skip to content

Cum te ajută tămâia să atragi bani în viața ta. Ritualul care aduce noroc pe plan financiar

Preoții și budiștii o folosesc în lăcașele sfinte și în cadrul ritualurilor spirituale, dar tămâia este la îndemâna tuturor și poate fi utilizată de fiecare dintre noi, acasă, pentru a atrage bani în viața noastră. Cu un ritual simplu în care e inclusă tămâia, norocul tău pe plan financiar se a schimba în bine.

  • Ritual miraculos cu tămâie
  • Cum trebuie s-o folosești pentru prosperitate

Tămâia poate fi de ajutor în perioadele în care ne aflăm în impas financiar. Puterile ei nu se activează doar în biserică, ci și în casele oamenilor care respectă cu sfințenie ritualul pe care o să vi-l prezentăm în acest articol.

Ritualul cu tămâie care te ajută să atragi banii în viața ta

Anumite trucuri te pot ajuta să atragi banii în viața ta, dar un ritual cu încărcătură spiriuală, în care este implicată și credința, poate fi miraculos. Un astfel de ritual presupune să folosești tămâie și alte câteva obiecte pe carele ai în mod normal deja în casă. Pentru mai multă prosperitate vei avea nevoie de puțină tămâie, o crenguță dintr-o plantă cu aromă puternică ( ex: brad, dafin, lemongras etc), un șnur și o farfurie termorezistentă.

Dacă poți să faci rost, poți folosi și o bucată de lemn aromat. Apoi, tot ce rămâne de făcut este să pui la un loc crenguța cu tămâia și bucata de lemn, să le legi strâns cu ajutorul șnurului, ca după să le dai foc.

Vei stinge flacăra și vei lasă doar să fumege. Treci cu farfuria pe care este legătura cu tămâie prin fiecare cameră a casei. Prin acest ritual se spune că atragi vibrații pozitive, care aduc noroc pe plan financiar. Ritualul poate fi repetat de fiecare dată când simți că ai probleme cu banii sau îți dorești mai mulți.

De asemenea, pentru a da și mai multă putere ritualului cu tămâie, poți să incluzi și o rugăciune. Astfel, în timp ce practici pașii explicați anterior, poți să rostești următoarea rugăciune:

„Tămâie aducem Ție, Hristoase, întru miros de buna mireasmă duhovnicească, pe care primind-o întru jertfelnicul Tău cel mai presus de Ceruri, trimite-ne nouă harul Preasfântului Tău Duh.”, se arată rugăciunea tămâierii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page