Press "Enter" to skip to content

Cum să scoți toate petele de pe prosoapele de bucătărie. Trucul cu care nu vei da greș

Pentru că multe gospodine se pregătesc de curățenia de toamnă, acest truc vine în ajutorul lor. Cu ajutorul acestuia, vor putea să scoată petele de pe prosoapele de bucătărie, chiar dacă acest lucru pare, de cele mai multe ori, imposibil.

  • Soluția care te ajută să scoți petele de pe prosoapele de bucătărie
  • Ai nevoie de doar câteva ingrediente simple

Prosoapele folosite în bucătărie sunt printre obiectele din casă care se murdăresc cel mai repede, mai ales cu pete de mâncare, care le dau bătăi de cap oamenilor. Despre petele de mâncare, mai ales cele de ulei, s-a crezut mereu că sunt aproape imposibil de scos, însă lucrurile nu stau deloc așa. Pentru a rezolva această problemă, ai nevoie doar de o soluție preparată din câteva ingrediente.

Cum să scoți petele de pe prosoapele de bucătărie

Gospodinele din Coreea au împărășit cu lumea acest secret uimitor, care te ajută să salvezi multe dintre prosoapele din bucătăria ta. Dacă până acum credeai că nu vei scoate vreodată petele de ulei sau mâncare, sau că ai nevoie de ustensile speciale, ei bine, lucrurile stau altfel. Cu ajutorul unei soluții preparată din câteva îngrediente pe care, cu siguranță, le ai în casă mereu, vei fi surprins că petele tale vor dispărea, iar prosoapele vor arăta ca și noi.

Această metodă eficientă a fost creată de gospodinele din Coreea, care au venit în ajutorul oamenilor care se confruntă cu prosoape de bucătărie murdare. Haideți să aflăm cum se prepară soluția și ce trebuie să facem cu prosoapele.

Soluția din doar câteva ingrediente

Pentru prepararea soluției, veți avea nevoie de următoarele ingrediente: bicarbonat de sodiu, sare și săpun lichid de rufe. Într-o oală se va adăuga apă, o lingură de sare, 2 linguri de bicarbonat de sodiu și o jumătate de lingură de săpun linchid. Toate acestea se amestecă bine și se vor băga prosoapele în soluție.

Oala în care ați băgat prosoapele se va pune pe foc pe aragaz, unde le lăsați până încep să fiarbă, le întoarceți invers și stingeți aragazul. Prosoapele se vor lăsa în oală până se vor răcii, iar după ce s-au răcit, le puteți spăla în mod normal.

De reținut este că prosoapele nu trebuie să fiarbă, deoarece soluția acționează când apa s-a răcit. Mai mult decât atât, sarea din soluție le va da un aspect strălucitor prosoapelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page