Press "Enter" to skip to content

Cum s-au afișat împreună Vulpița și noul ei iubit, pentru care și-a părăsit familia. Clipul video a devenit viral pe Tik Tok

Cuplul format din Vulpița și Viorel e de domeniul trecutului. Deși au trei copii împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

De doi dintre copii are grijă Viorel Stegaru, iar de cel de-al treilea are grijă statul. În tot acest timp, Veronica, cunoscută ca Vulpița, își trăiește viața la maximum alături de noul ei iubit, Cătălin Dumitru.

Vulpița nu se gândește la familia pe care a părăsit-o, ci e mult mai interesată să-și refacă viața amoroasă. De când a încheiat socotelile cu Viorel, a început să devină mult mai activă pe Social Media, unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Cătălin Dumitru se numește bărbatul cu care Vulpița și-a refăcut viața. Nu a dezvăluit prea multe detalii despre el, alegând să fie destul de discretă cu viața ei personală, dar se știe că e mult mai în vârstă decât ea. Recent, cei doi s-au postat pe Tik Tok și au devenit virali.

@rebe_ca85 #vulpita #vulpitacucopilu ♬ sunet original – ✯ stefan

Cei care îi sunt alături Vulpiței au sfătuit-o să meargă într-un centru, alături de copilul ei. Se spune că femeia nu ar ști cine e tatăl celui de-al treilea copil.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page