Press "Enter" to skip to content

Cum i-a adus cifra 5 sfârșitul Ronei Hartner. Clarvăzătoarea Carmen Harra a avertizat-o pe artistă în urmă cu 14 ani! ”Am încercat”

Carmen Harra nu a trecut cu vederea vestea tristă care a surprins o țară întreagă, și anume, moartea Ronei Hartner. Clarvăzătoarea a vorbit despre codul vieții pe care îl avea artista. Cifra 5, care îi era predestinată făcea parte din dimensiunea morții! Vezi mai jos toate detaliile.

Carmen Harra spune că lipsa cifrei 8 a făcut-o să nu aibă o viață longevivă și s-a stins din viață mult prea devreme, adică la vârsta de 50 de ani.

Rona Hartner a plecat din lumea celor vii ieri, la data de 23 noiembrie 2023 și a lăsat în urma ei un gol imens.

Clarvăzătoarea a povestit despre codurile vieții și cât de importante sunt le, fiind aducătoare atât de calități neștiute, dar pot prevesti și moartea.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani și a lăsat în urma sa multă suferință celor apropiați, dar și celor care o admirau.

Artista a suferit de o boală cruntă ce i-a adus sfârșitul în mod tragic.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a povestit despre codul vieții pe care l-a avut actrița.

Cifra 5 reprezintă dimensiunea morții, fiind în afara celor patru creații fizice care există. Astfel, ea nu ar fi putut avea o viață longevivă.

Despre Rona Hartner se știe că a fost o femeie foarte credincioasă. Artista a mărturisit, în timpul vieții, că s-a vindecat datorită credinței și s-a rugat neîncetat pentru ca viața ei să fie mai bună.

Actrița a avut mereu zâmbetul pe buze și reușea să îi facă pe toți fericiți.

Ce spune Carmen Harra despre regretata artistă

Carmen Harra i-a spus Ronei Hartner despre codul vieții în urmă cu 14 ani, în timpul unei emisiuni TV.

Carmen Harra a mai spus că artista va avea un drum lin, fiind protejată de Dumnezeu, iar toți cei care au îndrăgit-o își vor aminti cu mult drag de ea.

„Rona Hartner, o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra cinci. Trece în neființă într-o zi de 23, care este cifra cinci, noiembrie 2023, care este tot cinci.

Iată că cifra cinci, codul ei divin se reflectă în existența ei, în cabala antică, cifra cinci este dimensiunea morții, dimensiunea dincolo de cele patru creații fizice.

Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei spre lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți ne vom aminti de ea cu mare drag, o ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial”, a spus Carmen Harra, potrivit Spectacola.ro.

În urma calculelor făcute, clarvăzătoarea a văzut că nu se află cifra 8, care aduce longevitatea în viața unui om.

„Îmi amintesc cum, acum 14 ani, am încercat să-i vorbesc despre codificarea ei cu cifra cinci și că nu are niciun 8 în codul ei, care să-i fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și cât de interesante sunt sincronicitățile în viețile noastre”, a încheiat clarvăzătoarea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page