Press "Enter" to skip to content

Cum arată vila de protocol a RAAPPS în care locuiește Traian Băsescu. Trebuie să o elibereze, după ce a fost declarat colaborator al Securității

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, are probleme destul de grave de sănătate. În consecință, a fost internat la o clinică privată, pe meleaguri străine. Problemele nu s-au terminat pentru Traian Băsescu, căci este obligat să elibereze vila de protocol a RAAPPS în care locuiește în momentul de față.

  • Traian Băsescu trebuie să părăsească vila de la stat
  • Are 60 de zile la dispoziție
  • Unde se află acum Traian Băsescu

De curând, fostul președinte al României a fost somat să elibereze și vila sa de protocol. Decizia a venit la scurt timp după ce, oficial, Traian Băsescu a fost declarat fost colaborator al Securității.

Cum arată vila de protocol a RAAPPS

Fostul președinte al României are la dispoziție 60 de zile să părăsească vila sa de protocol. O mare parte din drepturile lui Traian Băsescu de fost șef al statului au fost ridicate odată cu decizia oficială.

Traian Băsescu locuiește în vila de protocol a RAAPPS împreună cu familia sa. Vila de proporții este situată în strada Gogol. Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat i-a lăsat 60 de zile la dispoziție lui Traian Băsescu pentru a elibera vila.

Așadar, în urmă cu doar câteva zile, instanța a constatat definitiv că acesta a fost colaborator al Securităţii. Ulterior, lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău și a fost transportat de urgență la un spital din București, inițial.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page