Press "Enter" to skip to content

Cum arată mormântul Stelei Popescu, la patru ani după ce s-a stins din viață? Marea actriță pare să fi fost deja uitată

În urmă cu patru ani, Stela Popescu a lăsat multă durere în urmă, când s-a stins din viață. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Mănăstirii Cernica, cu onoruri militare.

Stela Popescu a reprezentat una dintre marile valori ale României, a bucurat spectatorii cu activitatea sa scenică mai bine de 50 de ani.

Când a decedat, în 2017, lumea teatrului a rămas mult timp îndurerată.

Cum arată mormântul Stelei Popescu, la patru ani după moartea acesteia? Familia a uitat-o pe marea artistă

Mormântul Stelei Popescu pare să fi fost uitat de cei dragi, astfel că singurul om care mai are grijă de locul ei de veci este un bărbat care are soția înmormântată în apropiere.

Bărbatul respectiv este singurul care, de cel puțin trei ori pe săptămână, merge la mormântul soției sale și face curat, și trece și la mormântul Stelei Popescu, pentru a mătura.

„Înainte mai veneau doi, trei oameni. În vară au fost niște tineri, cred că erau colegi de-ai doamnei Stela Popescu de la teatru, ei au adus ghivecele. Dar, de vreo doi ani încoace, când vezi pe cineva la mormântul ei e mare minune. Eu mai îngrijesc florile, le mai ud, le mai rup pe alea ofililte, îi mai pun eu câteva flori, în semn de respect. Nu am cunoscut-o decât de la televizor, dar măcar atât merită, să nu fie uitată”, a declarat bărbatul.

Stela Popescu a fost uitată de cei care se presupune că o iubeau

De altfel, ne-a dezvăluit el, ceea ce îl revoltă este că, de ani buni, Stela Popescu a fost uitată de cei care au iubit-o.

„S-au văzut cu sacii în căruță și au uitat-o.  Nu știu eu prea multe, dar am citit că a avut grijă de o fată. Am văzut-o acum câțiva ani aici, de atunci… nimeni. Nu zic, poate vine fix când nu sunt eu, dar… Tot eu fac curat acolo, aprind o lumânare”, a mai spus bătrânul.

Fotografiile de la mormântul Stelei Popescu de acum patru ani sunt decolorate, tricolorul arată ca o cârpă uzată, iar crucea de lemn a putrezit și stă să se rupă, iar placa mortuară este sprijinită într-o piatră ciobită.

Stela Popescu a decedat acum patru ani. Actrița a încetat din viață în urma unui atac vascular cerebral

În urmă cu fix patru ani, pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a murit după un atac vascular cerebral, la 81 de ani. Preț de două zile, corpul marei actrițe a fost depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, acolo unde stela Popescu s-a făcut remarcată profund și unde a jucat încă din anul 1963.

Stela Popescu a fost înmormântată alături de soțul ei la Cimitirul Mănăstirii Cernica, cu onoruri militare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page