Press "Enter" to skip to content

Cum arată magazinul unde vine brânză sora lui Culiță Sterp

În Hațeg, familia Sterp are un magazin unde vinde brânză și alte produse de la stână. Cea care se ocupă de magazin este Geta, una din surorile Sterp.

Geta Sterp, reacție acidă pe Instagram: „Aștept și niște mesaje de hate!” Ce a supărat-o atât de tare pe sora lui Culiță

Tânăra a răbufnit pe rețelele de socializare și a atras atenția persoanelor care preiau postările familiei Sterp.

Geta Sterp nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare! Tânăra le-a atras atenția celor care publică pe conturile de Youtube știri despre familia Sterp în care folosesc titluri deloc potrivite. Evident deranjată de ceea ce se petrece în spațiul public, sora lui Culiță Sterp a ținut să clarifice întreaga situație și a explicat ceea ce i se pare total nepotrivit din partea oamenilor care îi urmăresc.

„Bretonul, breton, centură centură…mai, haideți, voi, ăia cu conturile alea de Youtube în care toate story-urile ni le furați, nu poți să pui absolut nimic că voi le luați.Luați-le, vă rog, și pe astea și puneți va rog, acolo, la titlu, un titlu din ăla de c…t cum numai voi șțiți, așa: «Sora lui Culiță Sterp a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a tăiat bretonul și n-a mai văzut nimic vreo două zile». 

Și acum, vă dați seama că îmi aștept și niște mesaje din alea de hate în care o să îmi spuneți: «Vai, nesimțito, dar ce urât mai vorbeșți că ai spus cuvântul rahat».

Și voi, prințesele alea care îmi scrieți că eu am zis acel cuvânt magic! Eu știu că nu vă c…ți, că voi nu mergeți nici la baie că voi, prințesele, nu…”, a fost mesajul pe care l-a transmis Geta Sterp pe contul ei de Instagram.

Fară machiaj, cu un turban făcut dintr-un fular și cu un băț în mana, Geta Sterp mana oile și povestea ce a deranjat-o atât de tare pe rețelele de socializare. Tânără s-a întrebat retoric de ce unele persoane apelează la atâtea artificii pentru a da bine pe Instagram.

“Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-o lașat Dumnezeu, îmi place să fiu naturala, să fiu simpla.

Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți, vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea. Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltaieri noapte, nu ți-e rușine? Ba, trist că trăim inr-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgarii cu caru nu iți e rușine.

Cate dintre voi, v-ați expune așa cum sunteți, cu fata voastră, cu imperfecțiuni pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți.

Mulți o să ziceți, bai, mai las-o și pe asta că e doar o taranca de la oi. Dar să știți că așa taranca cum sunt, sunt foarte mandra. Cați știți să mulgeți o oaie, să stați pe camp, dar de figuri și aere sunteți în stare multe. Nu vreau să dau nume să nu fiu prea și să supăr pe cineva, dar stiu atâtea cazuri. Ce-i cu moda asta. Tineretului nu îi mai place munca. Nici băieții, dar fetele…”

Iancu și Culiță Sterp, cei doi frați celebri ai familiei, au vorbit de multe ori despre afacerea lor, despre stâna cu sute de oi. Familia are și un magazin unde sunt la vânzare produse tradiționale.

”Dacă treceți prin Hațeg, trebuie să ajungeți neapărat pe la noi pe la magazin, lângă piața mica. O găsiți pe Geta, care vă dă cea mai bună brânză”, i-a făcut Iancu Sterp reclamă magazinului, care-i poartă numele. ”Iancu și Geta” se numește magazinul de producător al familiei Sterp, deși așa cum spune chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei, el e doar cu numele pe afiș.

Pereții magazinului din piața din Hațeg, sunt tapetați cu afișe cu mesaje și cu poze cu frații celebri ai familiei, Iancu și Culiță Sterp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page