Press "Enter" to skip to content

Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani. Fotografia devenită virală

Mulți dintre românii care au comentat la fotografie au scris despre privirea serioasă a președintelui de la acea vârstă, în timp ce alții l-au felicitat pentru că a publicat poza.

„Ați fost un fecior foarte frumos ! Frumos sunteți și acum, vă apreciez, vă ador.! Succes în continuare, sunteți o persoană puternică și un bun conducător !

Respect domnule președinte Iohannis” „O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie.

Pe fața dvs scria de atunci „Preşedinte” „Încă de atunci priveați cu atenție şi îngrijorare” „Herr Präsident, cred că sunteți unicul copil născut în costum” „Fericirea are chipul tău!” ”Ați jucat cumva în Zack și Cody?” „Nu v-a spus fotograful „Zâmbiți, vă rog”?”

„Cine v-a furat sandvisul din ghiozdan?…. Dragnea” „Cred că încă de pe atunci vă gândeați să promulgați, din prima, legea amnistiei fiscale. După uitătură”

„Așa râdea domnul președinte in tinerețe” În urmă cu doi ani șeful statului a vizitat școala Step by step din București.

După ce a vizitat expoziția copiilor, care au realizat lucrări din materiale reciclabile, Iohannis le-a oferit elevilor câte o insignă cu tricolorul și s-a fotografiat cu ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page