Press "Enter" to skip to content

Cum arată Ileana Sterp după ce a născut. Imaginea a strâns mii de aprecieri

În luna aprilie, Ileana Sterp a devenit mămică pentru a doua oară. Sora fraților Sterp a postat o imagine pe Instagram în care le arată urmăritorilor săi cum arată la o lună de când a născut.

Ileana Sterp le-a spus urmăritorilor ei că nu se stresează să ajungă la forma dinainte de naștere și că are răbdare să revină la normal în ritmul ei.

Cam așa arată burta mea la o lună de la naștere. Asta pentru că îmi scriu multe mămici că arăt foarte bine și n-am pic de burtă… eh, uite că nu e chiar așa. Dar nu mă stresez cu asta… am timp să slăbesc”, a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

Pe 22 aprilie, Ileana Sterp a născut pe cale naturală un bebeluş de nici mai mult, nici mai puţin de 4.600 grame. Sexul bebeluşului a fost o surpriză pentru Ileana şi soţul ei, deoarece au vrut să afle acest detaliu abia în momentul naşterii.

Cum arată Ileana Sterp după ce a născut

Micuţul se numește Damir, un nume de origine slavă, care se traduce prin „a dărui pace„.

„Dragostea mea, Aloman Damir! A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600 grame, cam mare aș spune! Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot mută munții din loc!”, a scris Ileana Sterp pe reţelele sociale, la scurt timp de la naștere.

Nașterea celui de-al doilea copil al Ilenei Sterp a adus o bucurie uriaşă în întreaga familie. Fericita mămică a primit sute de mesaje atât de la membrii familiei, cât şi de la prieteni şi fani. Cum era de așteptat, cele mai emoționante mesaje au venit din partea mamei sale și a fraților ei. Mama Geta a avut mari emoții și s-a rugat mult pentru ca fiica ei să aducă pe lume cu bine și cel de-al doilea copil.

Draga mea scumpă! Dumnezeu face minuni. Te-a ajutat să naști cu bine, un băiețel așa de mare! Ești cea mai tare și cea mai puternică!”, a scris mama Geta pe contul de socializare al fiicei sale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page