Press "Enter" to skip to content

Cum arată de fapt Andra fără machiaj și fără filtre. Imaginile cu artista i-au surprins pe fani

Nu multă lume știe cum arată Andra fără machiaj și fără filtre, însă recent artista a surprins cu pozele postate pe contul de Instagram. Vedeta apare mereu ca scoasă din cutie în emisiuni, videoclipuri sau concerte, însă acum s-a afișat naturală. Oricum ar fi, Andra se mândrește cu un ten aproape perfect și acceptă cu seninătate trecerea timpului.

Andra, în vârstă de 37 de ani, nu se sfiește să se afișeze public fără strop de machiaj, conștientă fiind că frumusețea unei persoane nu depinde de câteva produse cosmetice. Vedeta și-a surprins recent fanii după ce, într-un story de pe pagina de Instagram, s-a afișat fără strop de machiaj, filtre sau alte mici retușuri.

Cum arată de fapt Andra fără machiaj și fără filtre

Nu de puține ori, artista distribuie clipuri video în care merge să ia copiii de la școală sau în care se relaxează cu famlia într-o zi de weekend, având un look cât se poate de natural. La 37 de ani, Andra se mândrește cu tenul său lipsit de imperfecțiuni și acceptă că trecerea timpului își pune amprenta pe chipul fiecăruia dintre noi.

La fel s-a întâmplat și zilele trecute atunci când Andra a distribuit un clip pe platformele de socializare, prezentându-se în fața camerei fără a purta machiaj. Cu toate că imaginea pe care a prezentat-o era complet diferită față de cea cu care publicul s-a obișnuit, curajul Andrei de a se afișa într-o asemenea ipostază este unul care merită apreciat.

Atunci când urcă pe scenă, Andra adoptă întotdeauna un machiaj impecabil, menit să îi pună în valoare trăsăturile și să atragă atenția. La un moment dat, artista a dezvăluit că atunci când nu beneficiază de ajutorul unui make-up artist, se ocupă personal de acest aspect, datorită abilităților pe care le-a dobândit în primele etape ale carierei sale.

„Machiajul este o artă. Un mod de a pune în valoare calitățile unei femei și de a-i da încredere de sine. În timp, am învățat să stăpânesc această artă: la început de nevoie, pentru că aveam apariții la televiziuni și nu îmi permiteam un make-up artist profesionist, iar apoi a devenit o pasiune”, dezvăluia Andra, în urmă cu ceva timp.

Andra și Cătălin Măruță au 15 ani de căsnicie

Artista și prezentatorul TV au devenit soț și soție în data de 23 august 2008. Trei ani mai târziu, pe 16 martie 2011, familia lor s-a extins, devenind părinți pentru prima dată, odată cu nașterea fiului lor, David. Iar pe 23 iulie 2015, Andra a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță care a primit numele Eva Maria Ioana.

Ambii copii învață la o școală privată din București, iar taxele pe care le plătesc cei doi părinți pentru educația lor nu sunt unele pe care oricine și le-ar permite. În altă ordine de idei, Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu solid de aproape două decenii. Prima lor întâlnire a avut loc în emisiunea Tonomatul DP2, pe care Cătălin o prezenta la TVR2, când artista făcea primii pași în carieră.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page