Press "Enter" to skip to content

Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori și critici de modă din România. Vedeta și-a obișnuit fanii ca la fiecare apariție să arate impecabil și uneori chiar excentric.

De curând, Dana Budeanu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o imagine în care apare fără strop de machiaj. Creatoarea de modă nu a ținut cont de vocile celor din jur și a postat fotografia fără să stea pe gânduri.

Cum arată Dana Budeanu fără machiaj

Dana Budeanu (43 ani) este criticul de modă cu cele mai multe vizualizări pe Youtube. Deși mai tot timpul este fardată și rareori apare fără machiaj, Dana Budeanu a decis să se fotografieze așa cum arată în mod natural.

Aparițiile sale în fața camerelor de filmat sau în studioul în care filmează celebrele verdicte sunt fără cusur. Puțini sunt cei însă care au avut ocazia să o vadă fără machiaj.

Dana Budeanu a postat pe instastory o fotografie din propria casă, în care apare nemachiată. Vedeta a ținut să menționeze, într-o scurtă descriere, că frumusețea nu contează atât de mult la o persoană. „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris criticul de modă pe Instagram.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page