Press "Enter" to skip to content

Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei. Cine au fost bărbații care au cucerit-o, înaintea soțului ei, Sorin Gonțea

Daiana Anghel (39 ani) a câștigat, împreună cu soțul ei, Sorin Gonțea, titlul de Power Couple România după ce au reușit să îi învingă în marea finală pe Oana Matache și Radu Siffredi. Daiana este o persoană cunoscută în lumea showbizului autohton, începându-și cariera în urmă cu mai bine de 10 ani, când a fost știristă la trei posturi de televiziune.

Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei

Daiana Anghel și-a început cariera în televiziune în urmă cu peste un deceniu. A fost prezentatoare de știri atât la Kanal D, cât și la Antena 1 și Pro TV. După o perioadă a decis să renunțe la televiziune și a devenit specialist în skincare, precum și un influencer de succes în acest domeniu.

De-a lungul timpului, concurenta de la Power Couple România și-a făcut mai multe schimbări de look fiind, pe rând, blondă, șatenă, brunetă, având la un moment dat și breton.

Născută pe 15 august 1985, în zodia Leu, Daiana Anghel a ținut la înfățișarea sa și a avut grijă să arate mereu impecabil, mai ales la evenimentele publice. Și pe rețelele de socializare, fotografiile ei au fost intens apreciate.

În anul 2010, aceasta a încins spiritele cu o ședință foto sexy pentru FHM.

Cine au fost bărbații din viața câștigătoarei Power Couple România

Daiana Anghel s-a iubit, de-a lungul timpului, cu câțiva bărbați cunoscuți din România. Cu unul a fost la un pas de a ajunge la altar, dar povestea lor s-a încheiat din cauza infidelității.

Fosta prezentatoare a avut o relație cu antrenorul de fotbal Dan Oprescu pentru ca, mai apoi, să ajungă în brațele lui Traian Tamaga. După doar șase luni, bărbatul a cerut-o de soție, iar ea a acceptat încântată. Însă, cu doar câteva săptămâni înaintea marelui eveniment, bărbatul a decis să rupă logodna. Motivul ar fi fost infidelitatea Daianei, care l-ar fi înșelat cu Ciprian Marica. Traian Tamaga i-ar fi surprins pe cei doi împreună, moment în care a anulat nunta și s-a aruncat în brațele unei alte femei, potrivit Cancan.

Relația Daianei Anghel cu Marica nu a durat nici ea foarte mult și, după o perioadă, aceasta s-a lăsat cucerită de actualul ei soț, chef Sorin Gonțea. „Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt. Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp’, a declarat Daiana Anghel, înainte să plece în Malta pentru Power Couple. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2019, iar religios în anul 2021 din cauza restricțiilor și a pandemiei de COVID-19 de la acea vreme. Cei doi locuiesc împreună la Brașov, orașul lui natal, într-o casă de lux.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page