Press "Enter" to skip to content

Cum a fost visat Petrică Cercel de către fiul său. Ireal ce s-a întâmplat a doua zi, dimineață: ”Am fost anunțat de tata”

Tatăl celebrului Ionuț Cercel, Petrică Cercel, s-a stins din viață pe data de 16.09.2021. Celebrul manelist a fost diagnosticat pe atunci cu noul coronavirus și iată că, din nefericire, boala a fost cea care a învins. Petrică Cercel a fost visat de către fiul său, Ionuț Cercel, iar toată lumea a rămas mută de uimire a doua zi.

  • Ce s-a întâmplat a doua zi
  • Cei doi frați, muți de uimire
  • Cum și-au visat tatăl

După moartea lui Petrică Cercel, fiul său, Ionuț Cercel, a scos o piesă care s-a viralizat în scurt timp și în care și-a strigat durerea. Inițial, Petrică Cercel a refuzat îngrijirile medicilor, așadar nimeni nu se aștepta la o astfel de veste.

Cum a fost visat Petrică Cercel de către fiul său

Moartea lui Petrică Cercel a uimit pe toată lumea. În continuare, sunt îngenuncheați de durere toți membrii familiei sale, fiii săi, nurorile sale, dar mai ales partenera sa de viață, cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste.

Într-o zi, Ionuț Cercel a mers la fratele său, Florin Cercel, pentru a-l anunța că l-a visat pe tatăl lor. Ionuț Cercel a mărturisit că, în vis, i s-a arătat tatăl său, extrem de fericit, care a organizat o masă mare cu mâncare și băutură.

Tot tatăl său i-ar fi transmis în vis că piesa lor urmează să ocupe primul loc din trendingul românesc. În cadrul unui podcast online, Florin Cercel a recunoscut că nu a dat așa mare importanță inițial visului fratelui său.

Ce s-a întâmplat a doua zi

A doua zi, atunci când a fost lansată piesa, la doar o zi după ce Ionuț Cercel și-a visat tatăl, piesa lor a ajuns numărul unu în trending, pe Youtube.

Fiii lui Petrică Cercel au recunoscut că nu se așteptau ca piesa lor să aibă parte de un astfel de succes.

Cum e în branșa noastră, o melodie lentă, care pe locul unu ajunge o melodie de distracție și așa mai departe, nicidecum o melodie lentă. După ce s-a întâmplat evenimentul cu taică-miu am făcut melodia Etajul 10. Trebuia să îi fac premiera și așa mai departe, frate-miu Ionuț a venit la mine și mi-a spus că l-a visat pe tata”, a povestit Ionuț Cercel.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare atunci când Petrică Cercel s-a stins din viață. Nu a crezut în virus, așa că a pus toate simptomele pe baza oboselii. Atunci când a ajuns la spital, pe mâinile medicilor, din păcate, a fost mult prea târziu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page