Press "Enter" to skip to content

Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana Alexandru. Au trecut 16 ani, dar nu s-au căsătorit

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani, iar de 16 ani aceștia s-au logodit. Invitat într-un podcast, prezentatorul TV a mărturisit cum a pregătit cererea de căsătorie. Cu toate că a trecut atâta timp, cei doi nu au făcut nunta.

  • Virgil Ianțu, despre cererea în căsătorie a iubitei lui
  • El și Roxana Alexandru au un copil împreună

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru au împreună o fetiță de 16 ani, însă cei doi se cunosc de 22 de ani, iar doi ani mai târziu au decis să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Aceștia sunt foarte fericiți împreună, dar nu sunt soț și soție.

Virgil Ianțu, despre cum a cerut-o de soție pe iubita lui

Puțin știu faptul că cei doi nu sunt căsătoriți, iar invitat în podcastul ”Acasă la Măruță”, Virgil Ianțu a mărturisit și motivul pentru care nu au făcut nunta. Mai întâi el a povestit cum a cerut-o de soție pe partenera sa, căci acest lucru l-a făcut în urmă cu 17 ani, la nașterea fetiței lor.

”Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inediat. În ziua în care s-a născut Iasmina (n.r fiica lor) i-am pregătit un săculeț la mânută în care era un inel și un bilețel în care Iasmina îi scria că tati e timid și vrea să fi soția lui și că fac eu lucrul ăsta pentru el. Și eram de față și a zis da”, a zis Virgil Ianțu pe YouTube.

Iar dacă vă întrebați care e motivul pentru care nu au făcut nunta, Virgil Ianțu a ținut să precizeze că nu au avut timp și nu au reușit să stabilească acest eveniment. Mai mult de atât, prezentatorul spune că nici nu vrea să grăbească lucrurile și că le e bine chiar și fără actul căsătoriei.

”N-am apucat, ea muncește, eu muncesc…”, a mai zis Virgil Ianțu.

Când ar vrea să facă nunta

Mai în glumă, mai în serios, Virgil Ianțu a mărturisit că ar fi destul de interesant dacă ar face nunta cu Roxana Alexandru chiar în ziua în care și fiica lor se va căsători. Prezentatorul TV a ținut să adauge că în ceea ce privește evenimentul, nu s-au gândit când îl vor face, dacă va fi anul acesta sau anul viitor.

În cazul în care chiar vor să se țină de ideea lor, aceea de a face nunta în același timp cu fiica, Virgil Ianțu și Roxana ar mai avea destul de mult de așteptat, asta pentru că Jasmina are doar 16 ani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page