Press "Enter" to skip to content

Cui rămâne toată averea lui Benone Sinulescu. Artistul și-a făcut din timp testamentul

Benone Sinulescu a plecat din această lume astăzi, la venerabila vârstă de 84 de ani. Celebrul interpret de muzică populară a avut o viață de poveste, a iubit muzica și publicul și a adunat o întreagă avere de-a lungul anilor. Află cui rămâne agoniseala de-o viață a cunoscutului cântăreț de muzică populară.

Cui rămâne averea lui Benone Sinulescu

Regretatul Benone Sinulescu a murit în cursul acestei zile, în jurul orei 15.00, după ce s-ar fi simțit rău încă de duminică. Celebrul artist a plecat din această lume după multe chinuri, după o luptă grea cu boala care se pare că în final l-a învins. Organismul lui a cedat, deși medicii îl tratau.

Interpretul de muzică populară nu a avut copii niciodată, dar a strâns o mare avere de-a lungul timpului. Pentru că s-a gândit la tot ce e mai rău și a vrut să se asigure că agoniseala lui ajunge pe mâini bune, şi-a făcut din timp testamentul. Interpretul de muzică populară a anunțat că vrea ca toată averea lui să rămână soției, inclusiv drepturile de autor, casele, tot ce a avut vreodată.

După moartea soției, bunurile vor ajunge la nepoți, pentru că Benone și Elena au avut familii mari și nu își fac griji că nu va avea cine să se bucure de ce lasă ei în urmă.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu.

Ce avere avea artistul

În cei peste 65 de ani de carieră, nea Beni a agonisit o avere remarcabilă. e multe ori s-a spus despre el că ar avea mai multe proprietăți și decât Adrian Năstase, celebru deja pentru pasiunea pentru locuințe. Se știe că acesta avea o proprietate în zona Panduri, aproape de Hotel Marriott, precum și câteva garsoniere pe care obișnuia să le închirieze în mod regulat.

De altfel, și-a reparat și casa părintească din comuna Siriu, județul Buzău. Mai mult decât atât, odată cu venirea sa, solisul a achiziționat și în Arad o vilă cu două etaje și cu mai multe camere, unde locuia de ceva timp.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page