Press "Enter" to skip to content

Cu cine s-a afișat în public Anamaria Prodan după divorțul oficial de Laurențiu Reghecampf

Pe 18 noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea din culpă comună a căsătoriei cu Anamaria Prodan. Astfel, cele două vedete nu mai formează, în mod oficial, un cuplu.

Potrivit instanței, Laurențiu Reghecampf este obligat să achite lunar suma de 1.600 de euro către Anamaria Prodan, pentru Laurențiu Reghecampf junior, drept pensie alimentară.

Chiar în ziua în care presa afla decizia dată de judecători, Anamaria Prodan se distra într-un restaurant tradițional cu specific românesc alături de mai mulți prieteni, printre care și Nick Papis, cofondatorul raliului One Life Rally.

În imaginile apărute în mediul online, Anamaria Prodan demonstrează că se simte foarte bine în compania bărbatului, iar la una dintre postările de pe Instagram chiar a pus o descriere care lasă loc de interpretări: „Te iubesc, Nick Papis”.

Și în vară, după un alt termen în procesul de divorț, Anamaria Prodan a apărut în mediul online tot alături de Nick Papis, semn că a devenit deja o obișnuință ca deciziile judecătorilor să îi prindă împreună pe cei doi. „Avem o singură viață! Ești incredibil, Nick Papis”, scria la acea vreme sexy-impresara în mediul online. Iar bărbatul îi răspundea: „A fost o mare plăcere. Persoană uimitoare. Vreme uimitoare. Pentru multe altele în viitor, Anamaria Prodan”.

Tot în vară, Anamaria Prodan s-a filmat în timp ce conducea un bolid de lux care îi aparținea lui Nick Papis, semn că relația dintre ei este una foarte apropiată. Mai mult decât atât, despre cei doi s-a spus că ar fi mers împreună în Germania în urmă cu doar câteva luni.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page