Press "Enter" to skip to content

Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira

Mihai Petre și Elwira Duda formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la noi, însă puțini știu cine este fosta iubită a câștigătorului „Asia Express”.

Mihai Petre și Elwira se cunosc de mai bine de douăzeci de ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cunoscutul coregraf s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa dansatoare de origine poloneză, iar acum au o familie de invidiat.

Cine este fosta iubită a lui Mihai Petre

Cu toate acestea, puțini știu cine a fost și una dintre primele iubite ale lui Mihai Petre. Câștigătorul „Asia Express” a avut o relație în perioada liceului cu actuala soție a unui cunoscut prezentator TV de la noi. Pe când avea doar 16 ani și înainte să o cunoască pe Elwira, Mihai Petre a avut o relație cu Gabriela, o adolescentă care la început i-a fost doar prietenă.

După puțin timp, prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste care a durat o perioadă. Odată cu trecerea anilor, cei doi au mers în direcții diferite. În prezent, Gabriela este actuala soție a prezentatorului Mihai Morar.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Cei doi s-au cunoscut când erau adolescenți. S-au văzut prima dată la un concurs de dans și s-au îndrăgostit din prima. În prezent, Mihai și Elwira au împreună două fiice și o casă așa cum au visat. Ba mai mult, cuplul se înțelege de minune și formează o echipă unită în fiecare zi.

Toate acestea se întâmplau în 2001, iar după 5 ani de relație, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină. Doi ani mai târziu, au făcut nunta la Palatul Știrbey.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp.

Mihai Petre a spus că cel mai mult l-a atras faptul că soția lui este o persoană foarte corectă, dar și un familist convins. Artistul a admirat totul timpul onestitatea ei, motiv pentru care formează și un cuplu atât de puternic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page