Press "Enter" to skip to content

Cu ce se ocupă Vulpița, de când a dispărut de la televizor. Cum le dă peste nas celor care i-au reproșat că nu îi place munca

Vulpița a surprins pe toată lumea! După ce a fost acuzată că nu îi place să muncească, Veronica Stegaru s-a afișat la locul de muncă! De când a dispărut de la televizor trăiește o nouă poveste de dragoste și a devenit mamă pentru a treia oară! Iată cu ce ase ocupă acum!

  • Vulpița a ajuns la muncă
  • Cu ce se ocupă acum

A devenit cunoscut în anul 2020 la emisiunea Acces Direct și i-a intrigat pe români, care au acuzat-o că nu merge la muncă. De această dată, se pare că viața Vulpiței s-a schimbat radical, iar acum se pare că a ajuns în ipostaza de a munci! Chiar dacă este total neașteptat, Veronica Stegaru s-a afișat la muncă.

Cu ce se ocupă Vulpița, de când a dispărut de la televizor

Veronica Stegaru trăiește o nouă viață după ce a renunțat la aparițiile de la televizor. Aceasta s-a despărțit de Viorel Stegaru, a devenit mamă pentru a treia oară, iar acum are un nou iubit! Chiar și așa, copiii ei au rămas în grija soțului ei și a părinților lui. Între timp, Veronica Stegaru se bucură de viață și a mers la muncă.

Într-un moment în care puțini oameni s-ar fi așteptat la acest lucru, Vulpița s-a dus la muncă pe câmp, de unde a cules strugurii. Veronica Stegaru s-a mândrit cu activitățile pe care le face, după ce multă lume a judecat-o din cauza faptului că nu muncește.

Ei bine, fanii au lăudat-o în comentarii pentru inițiativa de a merge la muncă. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, niciun moment important din viața ei nu trece fără să fie imortalizat.

”Uite că am a juns la struguri”, a scris Vulpița pe TikTok.

Veronica Stegaru și-a făcut un nou tatuaj

A fost o perioadă a schimbărilor pentru Veronica Stegaru. Nu doar că s-a dus la muncă, dar a decis să își facă și un tatuaj.

După cum toți fanii emisiunii Acces Direct știu deja, ea și-a dorit de mult timp un tatuajl, însă cel care i-a interzis ferm acest lucru a fost Viorel Stegaru. Iată că după despărțirea de el a făcut și acest pas. Mai exact, este vorba despre un tatuaj mic pe mână, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page